Parcurge acum!

Află cum stilul de atașament îți influențează relațiile de la job

Write your awesome label here.
Acest curs se bazează pe teoria atașamentului, una dintre cele mai importante teorii psihologice, tocmai pentru că este susținută de nenumărate studii științifice.

În momentul în care afli că învățăm limbajul relațional în copilărie - în funcție de modalitatea în care părinții noștri s-au purtat cu noi – înțelegi de ce ai un anumit tipar relațional cu cei din jur, fie că sunt prieteni sau colegi. Parcurgerea acestui curs te ajută să-ți afli stilul de atașament, să înțelegi de ce ai un anumit pattern de comportament relațional, dar să îți dai seama și ce stil de atașament are colegul sau șeful tău.

Odată ce ai aflat ce stil de atașament ai, îți vei cunoaște tiparul de comportament, punctele slabe, dar și care îți sunt superputerile. Când înțelegi toate aceste lucruri, vei ști și ce e de făcut pentru a-ți îmbunătăți relațiile în general. Iar acest curs îți va oferi instrumentele necesare pentru a-l îmbunătăți pe cele de la job, în special.

De asemenea, dându-ți seama cam ce tipar de atașament are colegul tău, vei înțelege de ce are anumite comportamente și reacții și, din nou, ce ai putea face tu pentru a vă îmbunătăți relația. În primul rând, vei înțelege să nu mai iei nimic personal! Pentru a fi sigur că ți-ai aflat stilul de atașament corect, te invit să completezi și Interviul de atașament pentru adulți, iar eu îți voi trimite interpretarea acestuia.

Cuprins

Lector

Bianca Poptean

Despre Lector

Sunt Bianca Poptean, consilier de dezvoltare personală, psihoterapeut în formare, jurnalist și specialist în comunicare cu o experiență de aproape 20 de ani.

  • Am absolvit programul de pregătire pentru specialiștii în sănătate mintală Interpersonal Neurobiology, Mindsight Institute, SUA, cu Dr. Daniel J. Siegel

  • Sunt jurnalist medical ( Ce se întâmplă doctore) de mai bine de 10 ani, având în portofoliu sute de articole medicale și interviuri video cu medici, psihologi sau terapeuți.

  • Membră a Asociației Medical Journalism Association din UK 

  • speaker TEDx

  • Absolventă a Facultăților de Drept și Jurnalism

  • Consultant de imagine și PR
Created with