Creare cursuri online

Eduweb vă oferă servicii de creaţie şi consultanţă printr-o expertiză vastă, dobândită de echipa noastră de profesionişti cu experienţă de peste 10 ani în domeniile industriilor creative, televiziune, IT şi al învăţământului universitar.

Serviciile de creare cursuri online se adresează atât persoanelor fizice care doresc să-și împărtășească sau să-și valorifice cunoștințele în mediul online, cât și companiilor și instituțiilor care doresc să-și instruiască angajații, clienții sau partenerii.
Vă punem la dispoziție un calculator pentru estimarea costurilor de realizare a cursurilor video cu echipa Eduweb.

Detalii servicii realizare cursuri online

 Scenariu

Dacă doriți să creați un curs care necesită un scenariu pentru a prezenta informațiile cât mai clar cursanților dvs., vă putem ajuta să redactați acest scenariu cadru cu cadru.

Acest serviciu poate veni în ajutorul instructorilor care explică proceduri de lucru sau interacțiunea directă cu clienți, dar și în cazul în care doriți să folosiți o animație pentru a prezenta informația pe care doriți să o transmiteți.

 Filmare parte teoretică

Eduweb vă oferă posibilitatea să înregistrați partea teoretică a cursului dvs. într-un studio dotat cu echipamente moderne, lumină corespunzătoare și sonorizare de înaltă fidelitate pentru o redare cât mai clară a informațiilor din această parte a cursului.

Ulterior, în procesul de editare, peste această filmare se pot adăuga grafice explicative, informații cheie, imagini sugestive, identitate vizuală, etc.

 Filmare parte practică

Pentru a reda procese tehnologice, proceduri de lucru sau alte părți ale cursului dvs. care necesită demonstrații tehnice, echipa Eduweb vă poate ajuta să le înregistrați la calitate superioară astfel încât dvs. să vă concentrați exclusiv asupra conținutului cursului.

 Înregistrare voce

În cazul în care cursul dvs. necesită montarea unei înregistrări audio peste o filmare a unei proceduri de lucru sau a unei animații care prezintă o parte a cursului, Eduweb vă poate pune la dispoziție echipamente de întregistrare de înaltă fidelitate, oferidu-vă totodată și asistența necesară utilizării acestora.

 Editare video

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru montarea înregistrărilor într-un curs omogen, cu o identitate vizuală solidă, elemente grafice de calitate superioară și o sonorizare de înaltă precizie.

Pentru înregistrările de lungă durată vă oferim posibilitatea de a adăuga în interiorul player-ului un meniu de navigare către punctele cheie ale lecției, diferite capitole, etc.

 Animaţie 2D

Animațiile 2D vă pot fi de folos în exemplificarea diferitelor concepte prezentate în cursul dvs., la redarea diferitelor scenarii ipotetice sau chiar pentru demonstrarea unor proceduri sau tehnici de lucru.

Eduweb vă oferă posibilitatea de a crea acest tip de animații în timp record, folosind programe de editare performante și o vastă experiență profesională în acest domeniu.

 Clip promovare / marketing

Un scurt clip de promovare al cursului dvs. poate fi un element important în strategia dvs. de marketing, astfel încât Eduweb vă oferă posibilitatea creării și optimizării acestuia pentru diferite rețele sociale.

Nu ezitați să ne contactați pentru a crea un clip de prezentare sau promovare al cursului dvs. Chiar dacă nu ați creat cursul împreună cu echipa Eduweb, vă putem ajuta să creați acest clip folosind materialele dvs.

 Creare/pregătire materiale animaţie 2D

În cazul în care doriți să folosiți animații 2D în interiorul cursului dvs., Eduweb vă pune la dispoziție servicii de design grafic prin intermediul specialiștilor noștri.

Acest serviciu vă poate fi de folos chiar și în cazul în care folosiți elemente grafice achiziționate de pe diferite portaluri de specialitate sau create de alți graficieni și doriți să le editați în scopul utilizării acestora în interiorul animațiilor din curs.

 Suport de curs

Suportul de curs este o lucrare metodico-didactică de proiectare a unor activităţi de învăţare, prezentând componentele principale ale procesului educaţional într-o succesiune logică de conţinut şi metodologie.

Ca orice lucrare metodică, acesta trebuie să indice un instrumentar de acţiune: un ansamblu de procedee ca mod de acţiune; de operaţii, ca mijloc de realizare a acţiunii şi reguli, ca normă de realizare a acţiunii.

Nina Garștea, dr. în pedagogie, conf. univ.,UPS „Ion Creangă”
Vă punem la dispoziție un calculator pentru estimarea costurilor de realizare a cursurilor video cu echipa Eduweb.

Curs SCORM

Pachetul unui curs SCORM poate îngloba diferite tipuri de conţinut, fie că este vorba de fişiere video, audio, animaţie, HTML, diapozitive sau fişiere .pdf, .doc, etc.
Folosim programe dedicate creării cursurilor SCORM, cum ar fi Adobe Captivate sau Articulate Storyline.
Write your awesome label here.

Construiți un curs online

Oferim o serie de tipuri de conținut pentru diferite nevoi:

Write your awesome label here.

Video

clipuri video, video interactiv, scenariu video interactiv

Live webinar

integrare Zoom, Cisco Webex, etc

Jocuri

animație, probleme de aritmetică, găsește cuvintele, potrivirea imaginilor, asocierea imaginilor, jocuri de memorie

Audio

coloană sonoră, voce narator,
efecte speciale

Interactivitate

scenariu interactiv, crearea unor colaje de fotografii, găsiți hotspotul, hotspoturi de imagini, timeline, tur virtual, jocuri de rol, slideuri interactive, laboratoare virtuale

Text

transcriere voice to text, texte formatate, hyperlink, PDF

Contactați-ne

Nume Prenume
Email
Telefon
Mesaj
Mesajul a fost trimis! Un membru al echipei Eduweb vă va contacta în următoarele 24 de ore.