Creare cursuri digitale

Eduweb pune la dispoziție servicii de creare cursuri digitale şi consultanţă printr-o expertiză vastă, dobândită de echipa noastră de profesionişti cu experienţă de peste 10 ani în domeniile industriilor creative, televiziune, IT şi al învăţământului universitar.

Serviciile de creare cursuri digitale se adresează atât persoanelor fizice care doresc să-și împărtășească sau să-și valorifice cunoștințele în mediul online, cât și companiilor și instituțiilor care doresc să-și instruiască angajații, clienții sau partenerii.
Reprezinți o companie sau o instituție publică?

Contactează EduWeb pentru o ofertă personalizată

Beneficiile cursantului

Acest format se pliază pe mai multe stiluri de învățare - prin eliminarea factorului de ajustarea la stilul de predare al trainerului.
Controlul asupra procesului de învățare aparține cursantului - prin accesul flexibil la informație, reluarea materialului la nevoie, sau a unor părți din curs
Oferirea unui mediu confortabil de învățare, fără risc pentru cursant (se elimină frica de a răspunde, de a fi judecat, de a primi feedback negativ legat de performanță în grup)
Accesibilitate nelimitată. Cursantul decide durata de timp petrecut în parcurgere și înțelegerea ideilor; feedback imedia

Servicii complete de creare cursuri digitale

Dorești să creezi o experiență de învățare completă pentru angajații, partenerii sau cursanții tăi? Echipa EduWeb te va ajuta să o proiectezi! Îți punem la dispoziție o echipă numeroasă de profesioniști, pregătiți să se ocupe de fiecare etapă a cursului tău. Suntem alături de tine din momentul planificării scriptului și până în etapa încărcării conținutului pe platforma de cursuri online.

Îți punem la dispoziție toate instrumentele și echipamentele de care ai nevoie, astfel încât să poți realiza niște cursuri digitale exact așa cum îți dorești. Creativitatea este singura limită atunci când vorbim de serviciile de creare cursuri digitale oferite de EduWeb.

 Scenariu

Dacă dorești să creezi cursuri digitale care necesită un scenariu pentru a prezenta informațiile cât mai clar cursanților tăi, te putem ajuta să redactezi acest scenariu cadru cu cadru.

Acest serviciu poate veni în ajutorul instructorilor care explică proceduri de lucru sau interacțiunea directă cu clienții, dar și în cazul în care dorești să prezinți informația într-un mod interactiv, cu ajutorul animațiilor.

 Filmare parte teoretică

EduWeb îți oferă posibilitatea să înregistrezi partea teoretică a cursului tău într-un studio dotat cu echipamente moderne, lumină corespunzătoare și sonorizare de înaltă fidelitate pentru o redare cât mai clară a informațiilor din această parte a cursului. 

Ulterior, în procesul de editare, peste această filmare se pot adăuga grafice explicative, informații cheie, imagini sugestive, identitate vizuală, etc.

 Filmare parte practică

Pentru a reda procese tehnologice, proceduri de lucru sau alte părți ale cursului care necesită demonstrații tehnice, echipa EduWeb te poate ajuta să le înregistrezi la o calitate superioară astfel încât tu să te poți concentra exclusiv asupra conținutului cursului.

 Înregistrare voce

În cazul în care cursul tău necesită montarea unei înregistrări audio peste o filmare a unei proceduri de lucru sau a unei animații care prezintă o parte a cursului, EduWeb îți pune la dispoziție echipamente de înregistrare de înaltă fidelitate, oferindu-ți totodată și asistența necesară utilizării acestora.

 Editare video

Consultanții noștri îți stau la dispoziție pentru montarea înregistrărilor într-un curs omogen, cu o identitate vizuală solidă, elemente grafice de calitate superioară și o sonorizare de înaltă precizie.
Pentru înregistrările de lungă durată îți oferim posibilitatea de a adăuga în interiorul player-ului un meniu de navigare către punctele cheie ale lecției, diferite capitole, etc.

 Animaţie 2D

Animațiile 2D îți pot fi de folos în exemplificarea diferitelor concepte prezentate în curs, la redarea diferitelor scenarii ipotetice sau chiar pentru demonstrarea unor proceduri sau tehnici de lucru.
EduWeb îți oferă posibilitatea de a crea acest tip de animații în timp record, folosind programe de editare performante și o vastă experiență profesională în acest domeniu.

 Clip promovare / marketing

Un scurt clip de promovare al cursului tău poate fi un element important în strategia dvs. de marketing, astfel încât Eduweb îți oferă posibilitatea creării și optimizării acestuia pentru diferite rețele sociale.
Nu ezita să ne contactezi pentru a crea un clip de prezentare sau promovare al cursului tău. Chiar dacă nu ai creat cursul, împreună cu echipa Eduweb, te putem ajuta să creezi acest clip folosind materialele tale.

 Creare/pregătire materiale animaţie 2D

În cazul în care dorești să folosești animații 2D în interiorul cursului tău, EduWeb îți pune la dispoziție servicii de design grafic prin intermediul specialiștilor noștri.
Acest serviciu îți poate fi de folos chiar și în cazul în care folosești elemente grafice achiziționate de pe diferite portaluri de specialitate sau create de alți graficieni și dorești să le editezi în scopul utilizării acestora în interiorul animațiilor din curs.

 Suport de curs

Suportul de curs este o lucrare metodico-didactică de proiectare a unor activităţi de învăţare, prezentând componentele principale ale procesului educaţional într-o succesiune logică de conţinut şi metodologie.
Ca orice lucrare metodică, acesta trebuie să indice un instrumentar de acţiune: un ansamblu de procedee ca mod de acţiune; de operaţii, ca mijloc de realizare a acţiunii şi reguli, ca normă de realizare a acţiunii.
Nina Garștea, dr. în pedagogie, conf. univ.,UPS „Ion Creangă”

Cursuri digitale SCORM

Pachetul unui curs SCORM poate îngloba diferite tipuri de conţinut, fie că este vorba de fişiere video, audio, animaţie, HTML, diapozitive sau fişiere pdf., doc. etc.

Folosim programe dedicate creării de cursuri digitale SCORM, cum ar fi Adobe Captivate sau Articulate Storyline.
Write your awesome label here.
SERVICII

Oferim o varietate largă de conținut pentru diferite nevoi:

Video

Realizăm clipuri video, conținut video interactiv, dar și scenarii pentru acestea, într-un studio modern, cu aparatură de ultimă generație.

Live webinar

Îți oferim ocazia de a stabili o conexiune cu participanții tăi prin organizarea de webinarii live. Interfața platformei noastre permite integrarea de conferințe Zoom, Cisco Webex, etc.

Jocuri

Creăm o experiență de învățare gamificată prin animație, probleme de aritmetică, jocuri de memorie, provocări de tipul găsește cuvintele, potrivirea și asocierea imaginilor.

Audio

Dăm viață cursurilor tale printr-un montaj audio la cele mai înalte standarde. Specialiștii noștri vor înregistra și prelucra vocea naratorului, coloana sonoră și alte efecte speciale necesare obținerii unor cursuri digitale de calitate.

Interactivitate

În crearea de cursuri digitale, asigurăm o dinamică a învățării prin scenariu interactiv, colaje de fotografii, găsiți hotspotul, hotspoturi de imagini, timeline, tur virtual, jocuri de rol, slide-uri interactive, laboratoare virtuale.

Text

Furnizăm conținut text pentru a-ți ajuta cursanții să rețină cu ușurință informația. Venim în sprijinul tău cu opțiunea de transcriere voice to text, texte formatate, hyperlink și documente PDF

De ce să apelezi la serviciile EduWeb de creare cursuri digitale?

Te invităm să faci parte din cea mai mare comunitate de e-learning din România! Este timpul să te alături comunității de lectori EduWeb și să profiți de toate oportunitățile pe care le ai la dispoziție în crearea de cursuri digitale:

O platformă modernă și intuitivă


EduWeb este o platformă de e-learning cu o interfață prietenoasă și intuitivă. Astfel, asigurăm o experiență plăcută de utilizare atât pentru tine, ca lector sau companie, cât și pentru viitorii tăi participanți.

Mai mult, design-ul responsive ne permite să livrăm aceeași calitate pentru întreaga selecție de cursuri digitale, fie că sunt urmărite de pe desktop, laptop sau telefonul mobil

Servicii personalizate și posibilități creative nelimitate

Cursul tău are nevoie de o prezentare interactivă, plină de animații și demonstrații tehnice sau ești mai degrabă adeptul unor cursuri digitale simple, marcate punctual cu grafice și statistici? Indiferent de stilul pe care îl abordezi, echipa EduWeb vine în întâmpinarea ta cu toate instrumentele creative de care poți avea nevoie pentru a livra o experiență completă de învățare.

Asistență specializatăEduWeb nu este doar o platformă de cursuri digitale, ci și o echipă numeroasă de specialiști cu pregătire în industriile creative, IT, TV și învățământul universitar. 

Experții noștri sunt pregătiți să îți pună la dispoziție vasta lor expertiză, ajutându-te să creezi niște cursuri digitale la cele mai înalte standarde.
Created with