Învață. | Inovează. | Inspiră. | Evoluează.

Cum arată un videotutorial EduWeb?

Vrei să creezi un videotutorial pentru cursul tău? Sau poate un tutorial tip animație? Indiferent de format și structură, cursul tău va arăta impecabil. Înainte de a începe, îți oferim aici câteva exemple cursuri online EduWeb!
Reprezinți o companie sau o instituție publică?

Contactează EduWeb pentru o ofertă personalizată

 Tutoriale Video

Cursul tău poate lua multe forme. Îl poți transforma într-un videotutorial interactiv, ușor de urmărit, în care informațiile le transmiți chiar tu. EduWeb oferă servicii cursuri video - de la scenariu și producție, până la realizarea clipului de promovare. Rezultatul final? Un videotutorial elegant, de calitate, bine structurat și atractiv vizual. Iată câteva exemple cursuri online de tipul unor tutoriale video.

Curs vânzări online

Write your awesome label here.

Curs online marketing

Write your awesome label here.

Curs online Manichiură

Write your awesome label here.

 Animaţie

Dacă preferi să prezinți un tutorial animat, prietenos și ușor de parcurs, în locul unui videotutorial clasic, EduWeb îți oferă această posibilitate. În funcție de subiectul, abordarea și audiența cursului, un astfel de tutorial poate fi o alternativă excelentă, cu multiple beneficii. Oferim, așadar, servicii profesionale de creare tutoriale de tipul animațiilor. Iată câteva exemple cursuri online în acest format:

Lecţie animată varianta 1

Write your awesome label here.

Lecţie animată varianta 2

Write your awesome label here.

 Cursuri SCORM

Dispunem de o platformă e-learning avansată, care asigură integrare cu SCORM, Articulate Storyline, Adobe Captivate, H5P, Vimeo, HTML5. Prin urmare, nu trebuie să îți faci griji dacă ai un tutorial într-un astfel de format. Nu uita însă că și cursul tău se poate transforma într-un videotutorial sau într-un tutorial tip animație, variante mai moderne și interactive! Exemple cursuri online de tipul SCORM:

Curs Control Intern Managerial Instituţii Publice

Curs vânzări
tip scenariu

Testare GDPR
date sensibile

Created with