Organizează primul tău webinar gratuit pe EduWeb!

Un webinar gratuit este o oportunitate ideală de a construi o relație mai personală cu clienţii tăi, de a aprofunda subiectele care îi preocupă sau de a consolida poziţia brandului, oferind informaţii importante despre serviciile oferite.

Indiferent că este vorba despre evenimente live, demonstrații de produse, instruirea clienților sau angajaților, sesiuni de comunicare internă sau cursuri online, te poți baza pe ajutorul echipei EduWeb pentru organizarea unui webinar de succes!
Reprezinți o companie sau o instituție publică?

Contactează EduWeb pentru o ofertă personalizată

Beneficii organizare webinarii live pe EduWeb

Un webinar EduWeb este mai mult decât un eveniment online, este o experiență completă de învățare și formare, cu instrumente de prezentare dintre cele mai diverse și performante. Alătură-te comunității EduWeb și bucură-te de o întreagă serie de avantaje:

 Apartenența la Comunitate

Fii parte din cea mai mare comunitate de E-learning din România! Descoperi beneficiile unei platforme avansate, cu o interfață modernă și prietenoasă, ideală atât pentru cursuri online complexe, cât și pentru organizarea unor webinarii gratuite.

Platforma EduWeb integrează cu ușurință programe de comunicare în timp real precum Zoom, Cisco Webex sau alte aplicații de acest gen. În acest fel, îți desfășori activitatea într-un mediu familiar și reușești să stabilești o conexiune de calitate cu angajații, partenerii sau comunitatea ta de cursanți.

 Monetizare

Transformă-ți pasiunea într-o oportunitate de business și câștigă bani organizând webinarii de dezvoltare profesională și personală! Dacă ai o expertiză vastă într-un domeniu de interes pentru un anumit segment al pieței sau dacă pur și simplu consideri că îi poți îndruma pe ceilalți să reflecteze mai bine asupra diferitelor aspecte din viața lor, e timpul să organizezi un webinar! 

Grație platformei EduWeb, monetizarea evenimentului devine un proces simplificat, facil de gestionat. Primești informații clare și transparente cu privire la numărul de înscriși la eveniment, astfel încât să-ți poți verifica cu ușurință profitul.

 Materiale de Curs

Oferă cursanților tăi materiale de curs suplimentare în format video și text! Știm deja că secretul unui webinar de succes constă în proiectarea unei experiențe de învățare complete, așa că îți oferim tot suportul de care ai nevoie în crearea și încărcarea suporturilor de curs pe platformă. 

Îți dorești să fundamentezi cunoștiințele deprinse dintr-un webinar gratuit cu un e-book în care prezinți informațiile în detaliu? Sau poate ai nevoie de un video adiacent care îți susține explicațiile teoretice cu demonstrații tehnice.  EduWeb te ajută să creezi orice tip de conținut pentru a oferi un plus de valoare fiecărui webinar pe care îl organizezi pe platforma noastră!

 Diplomă Personalizată

Oferă o diplomă personalizată la finalul webinar-ului! În acest fel, le vei crea participanților tăi un sentiment de împlinire și apartenență la comunitatea pe care tocmai ai format-o, determinându-i să se întoarcă în curând pentru următoarele evenimente. 
Specialiștii noștri în grafică te pot ajuta să creezi niște atestate personalizate cu simbolurile brandului personal sau al companiei. Cu o experiență vastă în serviciile de organizare webinarii, echipa EduWeb te va sfătui permanent astfel încât să fiecare webinar să se ridice la cele mai înalte standarde.

 Suport Tehnic

Echipa EduWeb îți va oferi suportul tehnic necesar în toate etapele de organizare webinarii. Suntem alături de tine încă din faza de concepere a unui webinar gratuit, prin stabilirea unei structuri optime și configurarea materialelor de prezentare în materie de grafică, audio și text suport. 
Ulterior, te ajutăm să realizezi toate probele tehnice înaintea fiecărui webinar și rămânem alături de tine până la finalizarea evenimentului, în cazul în care apar defecțiuni sau erori tehnice.

 Branding

Crește valoarea brand-ului tău prin organizare de webinarii profesioniste! 
Utilizează acest instrument pentru a-ți crește popularitatea, plasându-te ca lider în domeniul tău de interes. Crearea unui webinar gratuit te poate ajuta să atragi atenția potențialilor tăi clienți, parteneri sau chiar angajați, prin livrarea unei mostre atent dozate a expertizei tale.
Totodată, poți folosi un webinar gratuit ca pe o oportunitate de a-ți consolida brandul la nivel intern. Creează un webinar de învățare pentru a îmbunătăți competențele angajaților tăi sau concentrează-te pe activitățile de consolidare a echipei!

Alături de tine, în fiecare etapă a unui webinar

Alături de EduWeb, ai ocazia să lucrezi cea mai bună echipă de e-learning din România, pregătită să-ți fie alături la fiecare pas! Specialiștii noștri dețin o expertiză vastă în multiple domenii tehnice și creative, formându-se profesional în industrustrii precum IT, televiziune, comunicare și învățământ universitar. Prin urmare, ai siguranța unui sprijin cu adevărat profesionist!
Configurare
Echipa Eduweb îți stă la dispoziţie pentru a te ajuta să îți configurezi şi să îți personalizezi webinarul cu grafică, intro-uri video sau audio pentru a reflecta identitatea vizuală a companiei sau proiectului tău.
Previzualizare
Testăm webinarul alături de tine înaintea începerii pentru a ne asigura că toate setările şi funcţionalităţile se conformează exigenţelor publicului tău ţintă.
În direct, online
Începi webinarul, urmărești camera de chat ataşată webinarului unde poți vizualiza în timp real reacţiile publicului tău. Echipa Eduweb te va asista pe tot parcursul evenimentului.

E timpul să faci un pas în plus? Devino lector!

Oferim servicii complementare de creare cursuri digitale atât pentru companii, cât și pentru persoanele fizice sau juridice care vor să împărtășească, pe larg, o parte din expertiza lor. Te invităm, așadar, să faci următorul pas în traseul tău și să proiectezi o experiență de învățare completă pentru comunitatea ta!

Contactează-ne pentru Webinarii Gratuite

Nume și Prenume
E-mail
Telefon
Mesaj
Mesajul a fost trimis! Un membru al echipei Eduweb vă va contacta în următoarele 24 de ore.
Created with