Termeni de utilizare

Misiunea EduWeb este de a îmbunătăți procesul de învățare. Oferim oricui, oriunde posibilitatea de a crea și distribui cursuri educaționale (instructori) și de a se înscrie la aceste cursuri educaționale pentru a învăța (cursanți).

Considerăm că modelul nostru de piață este cea mai bună metodă de a oferi conținut educațional valoros utilizatorilor noștri. Avem nevoie de reguli pentru a păstra platforma și serviciile noastre sigure pentru dumneavoastră, noi și comunitatea noastră de cursanți și instructori.

Prezenții Termeni se aplică tuturor activităților dumneavoastră pe site-ul web EduWeb, aplicației mobile EduWeb, API-urile noastre și alte servicii conexe („Serviciile”).

Dacă publicați un curs pe platforma EduWeb, trebuie să vă dați, de asemenea, acordul privind Acordul pentru instructori. Oferim, de asemenea, detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale cursanților și instructorilor noștri în Politica noastră de confidențialitate.

Dacă locuiți în Romania, prin acordul dumneavoastră cu prezenții Termeni, vă declarați de acord să soluționați litigiile cu EduWeb prin arbitraj obligatoriu (cu excepții foarte limitate, nu în instanță) și renunțați la anumite drepturi de a participa la acțiuni colective, așa cum este detaliat în secțiunea Soluționarea litigiilor.

1. Conturile

Aveți nevoie de un cont pentru majoritatea activităților desfășurate pe platforma noastră. Păstrați-vă parola la loc sigur, deoarece sunteți responsabil de orice activitate asociată contului dumneavoastră În cazul în care suspectați că o altă persoană vă folosește contul, informați-ne contactând Echipa tehnică. Trebuie să aveti minim 18 ani pentru a utiliza EduWeb.

Aveți nevoie de un cont pentru majoritatea activităților desfășurate pe platforma noastră, inclusiv pentru cumpărarea și înscrierea la un curs sau trimiterea unui curs spre publicare. Atunci când configurați contul dumneavoastră și pe durata întreținerii acestuia, trebuie să furnizați și să continuați să furnizați informații exacte și complete, inclusiv o adresă de e-mail validă. Aveți responsabilitate completă pentru contul dumneavoastră și tot ce se întâmplă pe acesta, inclusiv pentru orice prejudiciu sau daune (cauzate nouă sau altor persoane) provocate de o persoană care utilizează contul dumneavoastră fără permisiunea dumneavoastră Acest lucru înseamnă că trebuie să fiți atent cu parola dumneavoastră

Nu trebuie să transferați contul dumneavoastră unei alte persoane sau să utilizați contul altcuiva fără permisiunea acelei persoane. În cazul în care ne contactați pentru a solicita acces la un cont, nu vă vom acorda un astfel de acces decât dacă ne puteți furniza informațiile de conectare pentru acel cont. În cazul decesului unui utilizator, contul respectivului utilizator va fi închis.

Dacă împărtășiți datele de conectare la contul dumneavoastră cu o altă persoană, sunteți responsabil de ceea ce se întâmplă cu contul dumneavoastră, iar EduWeb nu va interveni în litigii între cursanți sau instructori care și-au împărtășit datele de conectare la cont. Trebuie să ne înștiințați imediat ce aflați că este posibil ca o altă persoană să vă folosească contul fără permisiunea dumneavoastră (sau dacă suspectați orice altă încălcare a securității) contactând Echipa tehnică. Este posibil să vă solicităm anumite informații pentru a verifica dacă sunteți într-adevăr titularul contului dumneavoastră

Cursanții și instructorii trebuie să aibă cel puțin vârsta de 18 ani pentru a crea un cont EduWeb și a utiliza Serviciile. Dacă nu ați împlinit vârsta necesară nu puteți să creați un cont, dar vă încurajăm să invitați un părinte sau tutore să deschidă un cont și să vă ajute să vă înscrieți la cursuri adecvate pentru dumneavoastră

Dacă descoperim că ați creat un cont și nu ați împlinit vârsta de consimțământ pentru utilizarea serviciilor online, vă vom închide contul. Conform Acordului pentru instructori, este posibil să vi se solicite verificarea identității înainte de a fi autorizat să trimiteți un curs spre publicare pe EduWeb.

Puteți să vă închideți contul oricând. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru a vedea ce se întâmplă atunci când vă închideți contul.

2. Înscrierea la cursuri și accesul pe viață

Atunci când vă înscrieți la un curs primiți o licență din partea noastră pentru vizualizarea acestuia prin intermediul Serviciilor EduWeb și nicio altă utilizare. Nu încercați să transferați sau să revindeți cursurile în niciun mod. Vă acordăm o licență cu acces pe viață, cu excepția cazurilor în care trebuie să dezactivăm cursul din motive legale sau de politici.

Conform Acordului pentru instructori, atunci când instructorii publică un curs pe EduWeb, aceștia acordă EduWeb dreptul de a oferi cursanților o licență pentru cursul respectiv. Acest lucru înseamnă că avem dreptul de a sublicenția cursul către cursanții care se înscriu la curs. În calitate de cursant, atunci când vă înscrieți la un curs, indiferent dacă este gratuit sau cu plată, obțineți de la EduWeb o licență de a vizualiza cursul prin intermediul platformei și Serviciilor EduWeb, iar EduWeb este licențiatorul oficial înregistrat. Cursurile vă sunt oferite sub licență și nu vândute. Această licență nu vă dă niciun drept de a revinde cursul în niciun mod (inclusiv prin partajarea informațiilor contului cu un cumpărător sau descărcarea ilegală a cursului și distribuirea acestuia pe site-uri de torrente).

În termeni juridici și mai compleți, EduWeb vă acordă dumneavoastră (în calitate de cursant) o licență limitată, neexclusivă, netransferabilă pentru accesarea și vizualizarea cursurilor și conținutului asociat pentru care ați plătit toate taxele necesare, exclusiv în scopuri personale, necomerciale, educaționale, prin intermediul Serviciilor, în conformitate cu prezenții Termeni și orice condiții sau restricții asociate cu un anumit curs sau caracteristică a Serviciilor noastre. Orice alte utilizări sunt interzise în mod expres. Nu aveți dreptul de a reproduce, redistribui, transmite, cesiona, vinde, difuza, închiria, partaja, împrumuta, modifica, adapta, edita, crea lucrări derivate, sublicenția sau transfera sau utiliza în orice alt mod orice curs, cu excepția cazului în care vă oferim permisiunea explicită pentru acestea, printr-un acord scris semnat de un reprezentant autorizat al EduWeb. Aceasta se aplică și pentru orice conținut pe care îl puteți accesa prin intermediul oricăreia dintre API-urile noastre.

În general oferim o licență cu acces pe viață cursanților noștri atunci când se înscriu la un curs. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a revoca orice licență pentru accesarea și utilizarea cursurilor în orice moment, în cazul în care decidem sau suntem obligați să dezactivăm accesul la un curs din motive legale sau de politici, de exemplu dacă cursul la care v-ați înscris face obiectul unei reclamații de drepturi de autor sau dacă am stabilit că are un conținut care încalcă drepturile de autor. Accesul pe viață nu este aplicabil și caracteristicilor și serviciilor suplimentare asociate unui curs, de exemplu subtitrările traduse ale cursurilor pot fi dezactivate de către instructori în orice moment, iar un instructor poate decide în orice moment să nu mai acorde asistență pentru predare sau servicii Q&A (întrebări și răspunsuri) în legătură cu un curs. Pentru claritate, accesul pe viață este acordat pentru conținutul cursului, dar nu pentru instructor.

Instructorii nu pot acorda cursanților licențe pentru cursurile acestora în mod direct și o astfel de licență directă va fi nulă și în încălcarea prezenților Termeni.

3. Plățile, creditele și rambursările

Atunci când efectuați o plată, sunteți de acord să utilizați o metodă de plată validă. Dacă nu sunteți mulțumit de curs, EduWeb oferă în termen de 30 de zile rambursare sau credit pentru majoritatea achizițiilor de cursuri.

A. Prețuri

Prețurile cursurilor de pe EduWeb sunt determinate pe baza termenilor Acordului pentru instructori și ai Politicii noastre de prețuri . În anumite cazuri, este posibil ca prețul unui curs oferit pe site-ul web EduWeb să nu fie exact același cu prețul oferit pe aplicațiile noastre mobile, din cauza sistemelor de fixare a prețurilor ale furnizorilor de platforme mobile și a politicilor acestora cu privire la implementarea reducerilor și promoțiilor.

Derulăm în mod regulat promoții și reduceri pentru cursurile noastre, iar anumite cursuri sunt valabile la prețuri reduse doar pentru o perioadă fixă de timp. Prețul aplicabil unui curs va fi prețul de la momentul finalizării achiziției cursului (la transmiterea comenzii). Orice preț oferit pentru un anumit curs poate fi, de asemenea, diferit atunci când sunteți conectat la contul dumneavoastră față de prețul disponibil utilizatorilor care nu sunt înregistrați sau conectați, deoarece unele din promoțiile noastre sunt disponibile doar pentru utilizatorii noi.

B. Plăți

Sunteți de acord să plătiți taxele cursurilor pe care le achiziționați și ne autorizați să retragem sumele aferente acestor taxe de pe cardul dumneavoastră de debit sau credit sau să procesăm alte metode de plată pentru aceste taxe.

EduWeb colaborează cu parteneri terți de procesare a plăților pentru a vă oferi cele mai convenabile metode de plată și a vă păstra informațiile de plată în siguranță. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe detalii.

Atunci când efectuați o achiziție, sunteți de acord să nu utilizați o metodă de plată nevalidă sau neautorizată. Dacă metoda dumneavoastră de plata nu funcționează și totuși primiți acces la cursul la care v-ați înscris, sunteți de acord să ne plătiți taxele corespunzătoare în termen de treizeci (30) de zile de la primirea notificării din partea noastră. Ne rezervăm dreptul să dezactivăm accesul la orice curs pentru care nu am primit plățile corespunzătoare.

C. Rambursări și credite

În cazul în care cursul pe care l-ați achiziționat nu este ceea ce vă așteptați, puteți solicita, în termen de 30 de zile de la cumpărarea cursului, primirea de credite/rambursări din partea EduWeb în contul dumneavoastră .

Ne rezervăm dreptul de a aplica un credit sau o rambursare, la latitudinea noastră, în funcție de posibilitățile partenerilor noștri de procesare a plăților sau ale platformei de pe care ați achiziționat cursul (site web sau aplicație mobilă). După expirarea perioadei de garanție de 30 de zile, nu mai puteti solicita rambursarea sumei.

Pentru a solicita o rambursare, contactati-ne pe adresa de email : contact@eduweb.ro. Așa cum este detaliat în Acordul pentru instructori, instructorii sunt de acord că cursanții au dreptul de a primi aceste credite sau rambursări.

Dacă considerăm că abuzați de politica noastră de rambursări, ne rezervăm dreptul de a vă interzice contul și a vă restricționa orice utilizare viitoare a Serviciilor.

În cazul în care vă interzicem contul sau vă dezactivăm accesul la un curs ca urmare a încălcării dumneavoastră a prezenților Termeni, nu veți fi eligibil să primiți nicio rambursare.

4. Regulile legate de conținut și comportament

Puteți utiliza EduWeb doar în scopuri legale. Dumneavoastră sunteți responsabil pentru întregul conținut pe care îl postați pe platforma noastră. Trebuie să vă asigurați că recenziile, întrebările, posturile, cursurile și alt conținut pe care îl încărcați sunt în conformitate cu legea și respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane. Vă putem interzice contul pentru abateri repetate sau majore. Dacă sunteți de părere că cineva vă încalcă drepturile de autor pe platforma noastră, informați-ne.

Nu puteți accesa sau utiliza Serviciile sau crea un cont în scopuri ilegale. Utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor și comportamentul dumneavoastră pe platforma noastră trebuie să respecte legile sau reglementările naționale

Dacă sunteți cursant, Serviciile vă permit să adresați întrebări instructorilor cursurilor la care sunteți înscris și să postați recenzii ale cursurilor. Pentru anumite cursuri, instructorul vă invită să trimiteți conținut, cum ar fi „teme” sau teste. Nu postați sau trimiteți materiale care nu vă aparțin.

Dacă sunteți instructor, puteți trimite cursuri pentru publicare pe platformă și puteți, de asemenea, comunica cu cursanții care s-au înscris la cursurile dumneavoastră

În ambele cazuri, trebuie să respectați prevederile legii și drepturile celorlalți: nu puteți posta niciun curs, întrebare, răspuns, recenzie sau alt conținut care încalcă legile sau reglementările naționale . Dumneavoastră sunteți singurul responsabil pentru orice cursuri, conținut și măsuri pe care le postați sau luați prin intermediul platformei și al Serviciilor și pentru consecințele acestora. Asigurați-vă că înțelegeți toate restricțiile legate de drepturile de autor prevăzute în Acordul pentru instructori înainte de a trimite orice curs pentru publicare pe EduWeb.

Dacă suntem notificați cu privire la încălcarea de către cursul sau conținutul dumneavoastră a legii sau drepturilor celorlalți (de exemplu, este stabilit faptul că acestea încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau dreptul la imagine al altor persoane sau se referă la activități ilegale), dacă suntem de părere că conținutul sau comportamentul dumneavoastră este ilegal, neadecvat sau inacceptabil (de exemplu, dacă vă asumați identitatea unei alte persoane), putem elimina conținutul dumneavoastră de pe platforma noastră. EduWeb se conformează legilor privind drepturile de autor. Consultați Politica privind proprietatea intelectuală pentru mai multe detalii.

EduWeb va aplica prezenții Termeni la latitudinea acesteia. Putem să încetăm sau să vă suspendăm permisiunea de a utiliza platforma și Serviciile noastre sau să vă interzicem contul în orice moment, cu sau fără înștiințare, pentru orice încălcare a prezenților Termeni, dacă nu plătiți orice taxe atunci când sunt datorate, la solicitarea agențiilor de aplicare a legii sau guvernamentale, din cauza unor perioade extinse de inactivitate, din cauza unor probleme tehnice neașteptate sau dacă suspectăm că sunteți implicat în activități frauduloase sau ilegale.

Cu ocazia oricărei astfel de încetări, vă putem șterge contul și conținutul și vă putem împiedica accesul viitor la platforme, precum și utilizarea Serviciilor noastre. Este posibil ca conținutul dumneavoastră să mai fie disponibil pe platforme chiar dacă contul dumneavoastră a fost închis sau suspendat. Sunteți de acord că noi nu vom avea nicio răspundere față de dumneavoastră sau orice terț pentru închiderea contului dumneavoastră, eliminarea conținutului dumneavoastră sau blocarea accesului dumneavoastră la platformele și serviciile noastre.

În cazul în care unul dintre instructorii noștri a publicat un curs care încalcă drepturile dumneavoastră de autor sau de proprietate industrială și comercială, vă rugăm să ne informați. Conform Acordului pentru instructori, instructorii noștri au obligația de a respecta prevederile legale și drepturile de proprietate intelectuală ale celorlalți. Pentru mai multe detalii despre cum să depuneți o reclamație de încălcare a drepturilor de autor sau de proprietate industrială și comercială la noi, consultați Politica privind proprietatea intelectuală.

5. Drepturile EduWeb față de conținutul postat de dumneavoastră

Dumneavoastră păstrați dreptul de proprietate asupra conținutului pe care îl postați pe platforma noastră, inclusiv asupra cursurilor dumneavoastră Noi avem permisiunea de a partaja conținutul dumneavoastră către oricine pe orice suport, inclusiv de a-l promova prin publicitate pe alte site-uri web.

Conținutul pe care îl postați în calitate de cursant sau instructor (inclusiv cursurile) rămâne al dumneavoastră. Prin postarea cursurilor și a restului conținutului, permiteți EduWeb să le reutilizeze și să le partajeze, dar fără ca dumneavoastră să pierdeți drepturile de proprietate pe care le puteți avea asupra conținutului dumneavoastră Dacă sunteți instructor, asigurați-vă că înțelegeți termenii de licențiere a cursurilor care sunt detaliați în Acordul pentru instructori.

Atunci când postați comentarii, întrebări, recenzii și atunci când ne trimiteți idei și sugestii pentru funcții noi sau îmbunătățiri, autorizați EduWeb să utilizeze și să partajeze acest conținut cu oricine, să îl distribuie și să îl promoveze pe orice platformă și orice suport și să aducă modificări sau editări după cum considerăm necesar. În limbaj juridic, prin transmiterea sau postarea de conținut pe sau prin intermediul platformelor, ne acordați o licență mondială, neexclusivă, scutită de redevențe (cu dreptul de sublicențiere) pentru a utiliza, copia, reproduce, prelucra, adapta, modifica, publica, transmite, afișa și distribui conținutul dumneavoastră pe orice suport și prin orice metodă de distribuție (existente în prezent sau dezvoltate ulterior).

Aceasta include punerea conținutului dumneavoastră la dispoziția altor companii, organizații sau persoane fizice care încheie parteneriate cu EduWeb pentru difuzarea, distribuția sau publicarea conținutului pe alte suporturi. Dumneavoastră declarați și garantați că aveți toate drepturile, puterea și autoritatea necesare pentru a ne autoriza să utilizăm orice conținut pe care îl transmiteți dumneavoastră De asemenea, sunteți de acord cu toate aceste utilizări ale conținutului dumneavoastră fără nicio compensație plătită către dumneavoastră.

6. Utilizarea EduWeb pe propriul dumneavoastră risc

Oricine poate utiliza EduWeb pentru a crea și publica cursuri și instructori, iar noi le permitem instructorilor și cursanților să interacționeze în cadrul predării și învățării. La fel ca în cazul altor platforme pe care oamenii pot posta conținut și interacționa, este posibil ca unele lucruri să meargă prost, însă utilizați EduWeb pe propriul dumneavoastră risc.

EduWeb permite oricui de oriunde să creeze și să distribuie cursuri educaționale. Modelul nostru de platformă presupune că nu revizuim sau edităm cursurile pentru probleme de natură juridică și nu suntem în poziția de a determina legalitatea conținutului cursului. Nu exercităm niciun fel de control editorial asupra cursurilor care sunt disponibile pe platformă, drept urmare nu garantăm în niciun mod certitudinea, validitatea, exactitatea sau veridicitatea cursurilor. Dacă vă înscrieți la un curs, vă bazați pe informațiile furnizate de instructor pe propriul dumneavoastră risc.

Prin utilizarea Serviciilor, este posibil să fiți expus la conținut pe care îl considerați jignitor, indecent sau inacceptabil. EduWeb nu are nicio responsabilitate de a vă limita accesul la astfel de conținut și nu răspunde de faptul că ați accesat sau v-ați înscris la orice curs, în măsura permisă de legea aplicabilă. Aceasta se aplică, de asemenea, oricăror cursuri care au ca temă sănătatea, starea de bine și exercițiile fizice. Recunoașteți riscurile și pericolele intrinseci ale naturii solicitante ale acestor tipuri de cursuri și, prin înscrierea la astfel de cursuri, alegeți să vă asumați aceste riscuri voluntar, inclusiv riscurile de îmbolnăvire, vătămare corporală, dizabilitate sau deces. Vă asumați deplina responsabilitate pentru alegerile pe care le faceți înainte, în timpul și după înscrierea la un curs.

Atunci când interacționați direct cu un cursant sau un instructor, trebuie să fiți atent la tipul de informații personale pe care le împărtășiți. Noi nu controlăm modul în care cursanții și instructorii folosesc informațiile pe care le obțin de la alți utilizatori pe platformă. Nu vă dezvăluiți adresa de e-mail sau alte informații personale despre dumneavoastră, pentru siguranța proprie.

Nu angajăm instructorii și nu suntem responsabili sau răspunzători de nicio interacțiune care are loc între instructori și cursanți. Nu suntem responsabili pentru litigiile, reclamațiile, prejudiciile, vătămările sau daunele de orice tip care pot apărea în urma sau în legătură cu comportamentul instructorilor sau al cursanților.

Atunci când utilizați Serviciile noastre, veți găsi link-uri către alte site-uri web pe care nu le deținem și nu le controlăm. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau orice alt aspect al acestor site-uri terțe, inclusiv colectarea de către acestea a informațiilor despre dumneavoastră Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale acestora.

7. Drepturile EduWeb

Noi deținem platforma și Serviciile EduWeb, inclusiv site-ul web, aplicațiile și serviciile curente și viitoare, precum și lucruri precum sigle, API, cod și conținutul creat de angajații noștri. Nu puteți să le modificați în mod neautorizat sau să le utilizați fără permisiune.

Toate drepturile, titlurile și avantajele privind platforma și Serviciile EduWeb, inclusiv site-ul nostru web, aplicațiile curente sau viitoare, API-urile, datele de baze și conținutul transmis sau furnizat de angajații sau partenerii noștri prin intermediul Serviciilor noastre (excluzând conținutul furnizat de instructori și cursanți) sunt și vor rămâne în proprietatea exclusivă a EduWeb și licențiatorilor acesteia. Platformele și serviciile noastre sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale și alte prevederi legale, atât din România, cât și din alte țări.

Nu aveți dreptul în baza niciunui temei să utilizați denumirea EduWeb sau oricare dintre mărcile, siglele, numele de domeniu și alte elemente distinctive de brand EduWeb. Orice feedback, comentarii sau sugestii pe care le puteți furniza cu privire la EduWeb sau Servicii sunt complet voluntare și vom avea libertatea de a utiliza astfel de feedback, comentarii sau sugestii după cum considerăm și fără nicio obligație față de dumneavoastră.

În timpul accesării platformei și Serviciilor EduWeb vă sunt interzise următoarele:

  • accesarea, modificarea în mod neautorizat sau utilizarea zonelor care nu sunt publice ale platformei, a sistemelor computerizate EduWeb sau a sistemelor de livrare tehnică ale furnizorilor de servicii ai EduWeb.
  • dezactivarea, interferarea sau încercarea de sustragere de la oricare din caracteristicile platformelor legate de securitate sau încercarea, scanarea sau testarea vulnerabilității oricăreia dintre sistemele noastre.
  • copierea, modificarea, crearea de lucrări derivate, ingineria inversă, asamblarea inversă sau încercarea prin alte metode de a descoperi orice cod sursă sau conținut al platformei sau Serviciilor EduWeb.
  • accesarea sau căutarea sau încercarea de accesare sau căutare pe platforma noastră prin orice metodă (automată sau altfel) în afară de cea oferită de funcțiile de căutare disponibile în prezent furnizate prin intermediul site-ului nostru web, aplicațiilor mobile sau API-urilor (și doar conform termenilor și condițiilor acelor API). Nu puteți improviza, utiliza niciun spider, niciun robot și niciun alt mijloc automat de niciun fel pentru a accesa Serviciile.

De a utiliza Serviciile în niciun mod pentru a trimite informații modificate, înșelătoare sau de identificare cu sursă falsă (cum ar fi trimiterea de comunicări prin e-mail apărând în mod fals drept EduWeb); sau interfera, perturba (sau încerca să faceți acestea) accesul oricărui utilizator, al oricărei gazde sau rețele, inclusiv, fără limitare, trimiterea unui virus, supraîncărcarea, flooding-ul, trimiterea de spam sau bombardarea cu e-mailuri a platformelor sau serviciilor, sau în orice alt mod care interferează sau creează o povară exagerată asupra Serviciilor.

8. Termeni juridici diverși

Prezenții Termeni se aseamănă oricărui alt contract și conțin termeni juridici importanți, care ne protejează de numeroase aspecte care pot interveni, clarificând relația juridică dintre dumneavoastră și noi.

A. Acord obligatoriu

Dumneavoastră sunteți de acord că, prin înregistrarea, accesarea sau utilizarea Serviciilor noastre, vă exprimați acordul de a încheia un contract cu efecte juridice cu EduWeb. Dacă nu sunteți de acord cu prezenții Termeni, nu vă înregistrați, accesați sau utilizați în alt mod oricare dintre Serviciile noastre.

Dacă sunteți un instructor care acceptă prezenții Termeni și utilizează Serviciile noastre în numele unei companii, organizații, al unui guvern sau al unei alte entități juridice, declarați și garantați că sunteți autorizat pentru aceasta.

Prezenții Termeni (inclusiv orice acorduri și politici menționate în aceștia) constituie întregul acord între dumneavoastră și noi (care include, dacă sunteți instructor, Acordul pentru instructori și Politica de prețuri și promoții).

În cazul în care se constată că orice parte a prezenților Termeni este nevalidă sau neaplicabilă conform legii aplicabile, atunci respectiva prevedere va fi considerată înlocuită de o prevedere validă și executorie care acoperă cât mai mult din intenția prevederii inițiale, iar restul prezenților Termeni vor continua să rămână în vigoare.

Chiar dacă întârziem exercitarea drepturilor noastre sau nu exercităm un anumit drept, acest lucru nu înseamnă că renunțăm la drepturile noastre în baza prezenților Termeni și putem decide să le aplicăm în viitor. În cazul în care decidem să renunțăm la oricare din drepturile noastre într-un anumit caz, acest lucru nu înseamnă că renunțăm în mod general la drepturile noastre pe viitor.

Următoarele secțiuni vor rămâne valabile după expirarea sau încetarea prezenților Termeni:

Secțiunile

 • 2 (Înscrierea la cursuri și accesul pe viață),
 • 5 (Drepturile EduWeb față de conținutul postat de dumneavoastră),
 • 6 (Utilizarea EduWeb pe propriul dumneavoastră risc),
 • 7 (Drepturile EduWeb), 8 (Termeni juridici diverși) și
 • 9 (Soluționarea litigiilor).

B. Declinarea responsabilității

Este posibil ca platforma noastră să nu funcționeze într-un anumit moment, fie din motive de operațiuni de întreținere planificate sau dacă site-ul întâmpină probleme. Este posibil ca unul dintre instructorii noștri să declare lucruri care induc în eroare în cadrul cursului său. De asemenea, se poate întâmpla să întâmpinăm probleme de securitate. Acestea sunt doar exemple.

Dumneavoastră acceptați că nu veți recurge la niciun fel de acțiune împotriva noastră în niciunul din aceste tipuri de situații în care lucrurile nu se derulează cum ar trebui. În limbaj juridic mai complet, Serviciile și conținutul acestora sunt furnizate așa cum sunt și în funcție de disponibilitate („as is” și „as available”).

Noi (și afiliații, furnizorii, partenerii și agenții noștri) nu declarăm și nu garantăm caracterul adecvat, fiabilitatea, disponibilitatea, oportunitatea, securitatea, lipsa de erori sau exactitatea Serviciilor sau conținutului acestora și refuzăm în mod expres orice garanții sau condiții (exprese sau implicite), inclusiv garanții implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, titlu și neîncălcare.

Noi (și afiliații, furnizorii, partenerii și agenții noștri) nu garantăm că veți obține rezultate specifice în urma utilizării Serviciilor. Utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor (inclusiv orice conținut) este în întregime pe propriul dumneavoastră risc. Unele jurisdicții nu permit excluderea garanțiilor implicite, astfel că este posibil ca unele din excluderile de mai sus să nu se aplice pentru dumneavoastră.

Este posibil să decidem să încetăm oferirea anumitor caracteristici ale Serviciilor, în orice moment și din orice motiv. În nicio situație EduWeb sau afiliații, furnizorii, partenerii sau agenții acesteia nu vor fi considerați răspunzători pentru daunele generate de astfel de întreruperi sau lipsă de disponibilitate a unor astfel de caracteristici.

Nu suntem răspunzători pentru îndeplinirea cu întârziere sau neîndeplinirea oricăruia dintre Servicii ca urmare a unor evenimente în afara controlului nostru rezonabil, cum ar fi stare de război, ostilitate sau sabotaj; calamitate naturală; întrerupere a energiei electrice, a internetului sau a telecomunicațiilor sau restricții impuse de guvern.

C. Limitarea responsabilității

Există riscuri inerente utilizării Serviciilor noastre, de exemplu dacă vă înscrieți la un curs de sănătate și stare de bine precum yoga și vă accidentați.

Dumneavoastră acceptați pe deplin aceste riscuri și sunteți de acord că nu veți solicita reparații din partea noastră chiar dacă suferiți prejudicii sau daune în urma utilizării platformei și Serviciilor noastre.

În limbaj juridic, mai complet, în măsura permisă de lege, noi (și companiile grupului, furnizorii, partenerii și agenții noștri) nu vom fi răspunzători de niciun fel de daune indirecte, incidentale, punitive sau subsidiare (inclusiv pierderi de date, de venituri, de profit sau de oportunități de afaceri sau vătămare corporală sau deces), indiferent dacă sunt justificate prin contract, garanție, act ilicit, răspundere pentru produs sau altfel, și chiar dacă am fost avertizați cu privire la posibilitatea de daune în avans.

D. Compensarea

Dacă vă comportați într-un mod care atrage probleme juridice pentru noi, putem exercita dreptul la acțiune juridică împotriva dumneavoastră Dumneavoastră sunteți de acord să compensați, apărați (dacă solicităm aceasta) și exonerați de răspundere EduWeb, precum și responsabilii acestora, administratori, furnizori, parteneri și agenți, în legătură cu orice reclamații, solicitări, prejudicii, daune sau cheltuieli (inclusiv onorarii rezonabile ale avocaților) ale terților, rezultate din (a) conținutul pe care îl postați sau transmiteți, (b) utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor (c) încălcarea de către dumneavoastră a prezenților Termeni sau (d) încălcarea de către dumneavoastră a oricăror drepturi ale unui terț. Obligația dumneavoastră de compensare va rămâne în vigoare după încetarea prezenților Termeni și a utilizării de către dumneavoastră a Serviciilor.

E. Legea aplicabilă și competență juridică

Prezenții Termeni se supun legilor României, fără referire la opțiunea sau conflictele între principii juridice. Acolo unde nu se aplică secțiunea „Soluționarea litigiilor” de mai jos, dumneavoastră și noi consimțim cu privire la competența exclusivă a instanțelor din județul Bihor.

F. Acțiuni juridice și notificări

Nicio acțiune, indiferent de formă, apărută ca urmare sau în legătură cu prezentul Acord, nu va fi introdusă de niciuna dintre părți într-un termen mai mare de un (1) an de la producerea cauzei acțiunii.

Orice notificare sau alte comunicări transmise în baza prezenților Termeni trebuie să fie în scris și dată prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau e-mail (de către noi la e-mailul asociat contului dumneavoastră sau de către dumneavoastră la contact@eduweb.ro).

G. Relația dintre noi

Dumneavoastră și noi suntem de acord că nu există nicio asociere în participațiune, parteneriat, relație de muncă, relație de contractant sau relație de agenție între noi.

H. Fără cesiune

Nu puteți cesiona sau transfera prezenții Termeni (sau drepturile și licențele acordate în baza acestora). De exemplu, dacă ați înregistrat un cont în calitate de angajat al unei companii, contul dumneavoastră nu poate fi transferat unui alt angajat.

Noi putem cesiona prezenții Termeni (sau drepturile și licențele acordate în baza acestora) unei alte persoane juridice sau fizice fără restricții. Nicio prevedere a prezenților Termeni nu conferă niciun drept, beneficiu sau reparație niciunei terțe persoane juridice sau fizice.

Sunteți de acord că contul dumneavoastră este netransferabil și că toate drepturile legate de contul dumneavoastră și celelalte drepturi în baza prezenților Termeni vor înceta odată cu decesul dumneavoastră.

9. Soluționarea litigiilor

În cazul unei dispute, Echipa tehnică vă va ajuta cu plăcere pentru soluționarea problemei.

Dacă nu ajungeți la niciun rezultat și locuiți în România, opțiunile dumneavoastră sunt de a vă adresa unei instanțe sau unui organism de arbitraj obligatoriu; nu puteți înainta o acțiune într-un alt tip de instanță sau participa la o acțiune colectivă împotriva noastră.

Majoritatea litigiilor pot fi rezolvate amiabil, așa că înainte de a înainta o acțiune juridică oficială, vă rugăm să încercați mai întâi să contactați Echipa tehnică.

10. Actualizarea prezenților Termeni

Putem actualiza periodic prezenții Termeni, pentru a clarifica practicile noastre sau pentru a reflecta practici noi sau diferite (cum ar fi atunci când adăugăm noi caracteristici), iar EduWeb își rezervă dreptul, la latitudinea acesteia, de a modifica și/sau de a efectua în orice moment modificări pentru prezenții Termeni. Dacă efectuăm orice schimbare materială, vă vom înștiința folosind mijloace evidente, cum ar fi prin notificare prin e-mail, trimisă la adresa de e-mail specificată în contul dumneavoastră sau prin postarea unui anunț prin intermediul Serviciilor noastre. Modificările vor intra în vigoare în ziua în care sunt postate, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

Continuarea utilizării de către dumneavoastră a Serviciilor noastre după efectuarea modificărilor va însemna acordul dumneavoastră față de aceste modificări. Orice Termeni revizuiți vor înlocui toți Termenii anteriori.

11. Cum putem fi contactați

Cea mai bună metodă de a intra în legătură cu noi este de a contacta Echipa tehnică. Am vrea să auzim întrebările, preocupările și feedback-ul dumneavoastră despre Serviciile noastre.

Vă mulțumim că predați și învățați alături de noi. Fii competent!

Creat cu