Servicii e-learning

Creare cursuri e-learning

Eduweb vă oferă servicii de creaţie şi consultanţă printr-o expertiză vastă, dobândită de echipa noastră de profesionişti cu experienţă de peste 10 ani în domeniile industriilor creative, IT şi al învăţământului universitar.

Serviciile de creare cursuri e-learning se adresează atât persoanelor fizice care doresc să-şi împărtăşească sau să-şi valorifice cunoştinţele în mediul online, cât şi cadrelor didactice din sistemele de învăţământ din România şi Republica Moldova sau companiilor şi instituţiilor care doresc să-şi instruiască angajaţii.

Creare platformă LMS

Acest serviciu se adresează atât companiilor şi instituţiilor, care doresc să-şi instruiască personalul prin intermediul unui LMS (Learning Management System), cât şi furnizorilor de formare profesională care doresc să-şi transpună în mediul virtual cursurile, în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă nr. 32 din 26 martie 2020 care modifică modul în care aceştia îşi pot desfăşura activitatea.

Webinar

Marketingul prin webinar este o strategie vitală pentru companiile B2B, mai ales acum – COVID-19 forțând atât de multe companii să mute evenimente și întâlniri de vânzări într-un mediu virtual.

Webinariile vă oferă șansa de a construi o relație mai personală cu clienţii dvs., de a aprofunda subiectele care îi preocupă sau de a vă consolida poziţia brand-ului oferind informaţii importante despre serviciile oferite.
Created with