Cumpără acum

Managementul echipelor în teleworking

Curs online Managementul echipelor în teleworking
Write your awesome label here.
Pentru cine este acest curs

Managementul echipelor în teleworking

Acest curs se adresează managerilor de departamente și de echipe care au fost nevoiți să treacă la teleworking, sau care se pregătesc să o facă în curând. În egală măsură, cursul se adresează directorilor generali care doresc să transfere o parte din activitate în regim de lucru la domiciliu.

În acest curs vei învăța cum să analizezi decizia de a muta lucrul unei echipe din mediul fizic tradițional în mediul individual. Metoda mea îți va face tranziția mai sigură și mai rapidă, în așa fel încât să ajungi rapid la o productivitate suficientă pentru a îndeplini obiectivele departamentului tău.

Prima parte

În prima parte a cursului vom analiza tranziția în relație cu sistemul de management al firmei. Vom analiza pregătirea pentru tranziție și vom identifica elementele care trebuie schimbate.

A doua parte

În a doua parte a cursului ne vom ocupa de managementul echipei. Vom studia o serie de bune practici menite să îmbunătățească productivitatea echipei și managementul tău.

Cuprins

Lector

Marian Hanganu

Am peste 20 de ani experiență în IT, consultanță și training. Am condus firme, departamente de vânzări, marketing și recrutare.

Am vândut companiilor mici și mari, românești și internaționale.

Am vândut programe complexe Guvernului României și guvernelor unor țări străine.

Înainte să intru în industria de IT am lucrat pentru Guvernul României, am fost atașat comercial în Costa Rica și reprezentant al României în comitete de experți la Consiliul Europei.

Acum conduc firma Salesman Pride Business Services specializată în consultanță și training.

Recenzii

Fii primul/a care lasă o recenzie
Created with