Curs Online - Machiaj pentru ocazii speciale cu ajutorul texturilor cremoase

Acest curs este dedicat celor pentru care naturalețea si finețea reprezintă frumusețea supremă. 
Înscrie-te acum!
Write your awesome label here.

Cui se adresează acest Curs Online Machiaj pentru ocazii speciale cu ajutorul texturilor cremoase?

Cursul se adresează celor care își doresc să realizeze machiaje de ocazie sau de mireasă cât mai rezistente într-un mod simplu și logic. Acest curs este dedicat celor pentru care naturalețea și finețea reprezintă frumusețea supremă.

Recomand acest curs celor care au deja o bază în make-up, sau practică deja în acest domeniu, cei care își doresc să își perfecționeze tehnica de lucru, dar și celor care doresc să înceapă activitatea în această meserie. Acest curs prezintă în detaliu produsele cu care se lucrează dar și ustensilele de lucru, accentul major fiind pe tehnica aplicării.
Ce vei învăța în acest curs online:
 Cum să realizezi un machiaj de ocazie/ de mireasă cu texturi cremoase mate și lucioase.
 Ce produse folosim în machiajul ochilor și cum le stratificăm pe acestea pentru un machiaj rezistent.
 Importanța estompării în machiaj
 Aplicarea simplă a produselor cremoase, pensule necesare
 Care este ordinea cea mai simplă în aplicarea produselor de machiaj pentru a crea un machiaj curat și de efect. 
 Importanța produselor pe față, stratificarea acestora pentru o rezistență îndelungată, dar într-un mod natural, fără efect de mască.
 Conturarea obrajilor în funcție de structura osoasă, nu de forme geometrice
Lectorul Cosmo Beauty School

Anita Tirpe

Îți va prezenta în câțiva pași bine explicați cum să aplici machiajul pentru ocazii speciale cu ajutorul texturilor cremoase, chiar și de acasă!

Cuprins

Despre mine

Anita Tirpe

Mi-am început cariera în domeniul înfrumusețării în 2007, pe vremea când te duceai la cosmetică să te machiezi.

Deși conceptul de make-up artist era încă necunoscut pentru multe cliente, dorința mea a fost să mă specializez în meseria de machior. Prin muncă și perseverență, am împlinit-o un an mai târziu când am absolvit școala de machiaj de la București.

Ușor porțile s-au deschis spre educație în acest domeniu nu numai în capitală, dar si în vestul țării si odată cu aceste ocazii de îmbunătățire si pregătire profesională s-au deschis si ochii clientelor, apelând tot mai multe la servicii de machiaj. Desigur, aceste oportunități m-au ajutat sa mă dezvolt profesional, sa mă ridic progresiv la nivelul celor care m-au inițiat.

Am participat de-a lungul anilor la peste 40 de cursuri susținute de artiști consacrați din țară și din străinătate, însușind tehnici de machiaj clasice dar si cele din tendințele actuale.

În anul 2013 mi-am început cariera de trainer la Cosmo Beauty School Oradea, școală cu care colaborez si în momentul de față. Am susținut nenumărate cursuri de inițiere, dar si de perfecționare în make-up, unde în toți anii aceștia am învățat cât de importantă este dedicarea pentru această meserie si dorința de a da mai departe tot ce știi, fără limite.

Pregătirea mea ca make-up artist este în evoluție permanentă. Consider că acest aspect este extrem de important în domeniu. Cursurile și ele evoluează cu fiecare cursant în parte, învățam unii de la alții, ca oameni, dar și ca profesioniști.
Azi mă consider echilibrată în nivelul meu de studiu, dar în continuare însetată pentru mai mult, pentru lucruri noi. După atâția ani, această meserie încă mă surprinde si mă fascinează.
Cosmo Beauty School este o școală acreditată în domeniul beauty, din 2011. Diplome recunoscute în țară și EU.
Deşi v-aţi aştepta să spunem că diplomele şi acreditările sunt primul criteriu de alegere a unei şcoli, considerăm că, deşi acest aspect este foarte important, criteriul cu adevărat important este legat de oameni, de PROFESIONALISMUL TRAINERILOR.
Credem că nu poţi deveni profesionist de succes doar învăţând de la oameni care ei înşişi AU SUCCES. Trainerii care nu mai lucreaza în domeniul pe care îl predau, nu participă constant la seminarii prin care ei înşişi să se perfecţioneze sau nu au succes NU POT furniza altora o bază solidă pentru începerea carierei şi nici NU POT oferi startul unei cariere de succes.

Recenzii

Fii prima care scrie o recenzie!
Created with