Crearea unui set rezistent de extensii de gene 1D

Îți dorești să înveți cum să creezi un set rezistent de extensii de gene 1D?
Write your awesome label here.
Drag to resize
Cum să realizezi procesul de curățare, design-ul și aplicarea astfel încât setul de gene să fie unul perfect?
  Am pregătit pentru tine un material ce cuprinde 5 pași esențiali, dar și informații, sfaturi și trucuri ce îți vor fi de un real ajutor în crearea unui set rezistent de extensii de gene 1D. Cursul va fi susținut de către trainer-ul nostru din Oradea, Mirela Laslău.
Conținutul cursului

XTREME LASHES ROMÂNIA

Înființată în 2005 de către Jo Mousselli, asistentă medicală autorizată, Xtreme Lashes® a devenit cel mai de încredere nume în industria extensiilor de gene semi-permanente și în cea a produselor cosmetice și de îngrijire compatibile cu extensiile de gene.
Datorită perseverenței și îndrumării lui Jo, Xtreme Lashes a setat standardele acestei industrii și a devenit lider global. Fiind o franciză americană, întregul concept (produse, tehnici, materiale de curs, etc.) este realizat la standarde americane, de calitate superioară.

Pe lângă faptul că deține singurul adeziv hipoalergenic din lume, de grad medical, cu certificat ISO, Xtreme Lashes produce și comercializează produse compatibile cu extensiile de gene (produse de machiaj și îngrjire), care să te ajute să adaugi valoare serviciile tale. Produsele sunt hipoalergenice și conțin o cantitate crescută de ingrediente naturale.

În calitate de primă companie de acest tip din industrie, Xtreme Lashes le-a deschis femeilor calea spre cariere de succes și pline de satisfacții. Stiliștii certificați Xtreme Lashes nu doar se bucură de o carieră satisfăcătoare, ci și livrează extensii de gene și produse de beauty în condiții de siguranță și eficacitate la mii de clienți la nivel mondial.

Xtreme Lashes a fost prezent la o multitudine de ceremonii precum Golden Globes®, Cannes Film Festival și Academy Awards, dar și în publicații faimoase: Vogue, InStyle, Allure, Eyelash și American Spa. În timp ce compania s-a dezvoltat într-un fenomen global cu peste 50 de țări sub marca Xtreme Lashes, misiunea sa și standardele au rămas aceleași încă de când Jo împreună cu familia sa au fondat brand-ul.

O carieră satisfăcătoare și profitabilă începe cu dedicarea în a reuși și a deveni printre cei mai buni. Xtreme Lashes a reprezentant întotdeauna un brand de succes, dar și o familie internațională de stiliști de gene pasionați și dedicați acestei meserii.

Krisztina Horvattrainer internațional și proprietar francize Xtreme Lashes și Neyes Brows România – a introdus pe piața din România primul brand de lux de extensii de gene și a înființat prima academie specializată în acest domeniu, revoluționând astfel domeniul beauty din România. Încă de când s-a introdus acest concept știam cât de important este să oferim produse și servicii de calitate și să formăm stiliști care să ne reprezinte cu succes, dar care în același timp să se dezvolte într-un brand personal.
Anual organizăm cel mai mare eveniment în domeniul extensiilor de gene – Lash&Brow Styleshow – un eveniment dedicat stiliștilor de gene și sprâncene care își doresc să afle cele mai noi informații și să se perfecționeze. Evenimentul se desfășoară pe parcursul unei întregi zile și are inclus în program workshop-uri, prezentări tematice, teme tehnice, de marketing, management și dezvoltare personală, susținute de profesioniști recunoscuți în domeniul beauty.
PRODUSE PREMIATE LA NIVEL INTERNAȚIONAL
Intercoiffure
Organizaţia Internaţională a Profesioniştilor din domeniul frumuseţii  - cele mai bune extensii de gene.

Beauty Launchpad
  • cel mai bun adeziv – Flex Fusion (adeziv hipoalergenic de grad medical)
  • cel mai bun demachiant – Demachiant Ultra Sensitive cu extract din plante medicinale
  • cel mai bun creion de ochi – GlideLiner

TypeF.com
  • cel mai bun ser de întărire pentru gene și sprâncene – Amplif•Eye Advanced
  • cele mai bune extensii de gene
  • cea mai bună mascara pentru extensii de gene – Mascara Xtreme Volume
  • au inclus benzile cu gel hidratant în topul celor mai bune benzi
CURSURI
Dacă îți dorești și tu să fii o #lashista de succes și să lucrezi cu produse de calitate superioară de la un brand internațional, te invităm să participi la cursurile Xtreme Lashes care au loc în Oradea, București, Galați și Sibiu. Ai posibilitatea de a alege între 4 tipuri de cursuri, în funcție de nivelul de perfecționare sau cunoștințele pe care dorești să le dobândești.

I. Curs de bază – cu o durată de 3 zile
, în cadrul căruia vei însuși cunoștințe anatomice, de styling, management și marketing și vei învăța de la zero despre extensiile de gene, adezivi, produse compatibile, tipuri de design și multe altele. Include și kit.

II. Curs 2-3D – cu o durată de 1 zi
, axat pe noțiuni avansate de design, tehnici de aplicare, combinații de culori, aplicarea cristalelor Swarovski și nu numai.

III. Curs OMNI Volume – cu o durată de 2 zile
. Cursul combină tehnici dezvoltate de către Xtreme Lashes de-a lungul anilor, precum Feathering™, Perking™ sau Bridging™, cu scopul de a le oferi clienților un design multidimensional și un efect mai intens de adâncime, volum, lifting și textură. Include și kit.

IV. Curs de recalificare – disponibil în 2 variante
: curs intensiv (3 zile) sau rapid (2h 30 min.). Toate cursurile sunt constituite dintr-o parte teoretică și una practică și au loc sub îndrumarea unui trainer, iar grupurile nu sunt mai mari de 3 persoane, întocmai pentru ca fiecărui cursant să i se acorde asistență.

Diploma este recunoscută internațional de brand-ul Xtreme Lashes.
Odată finalizat cursul de bază, stiliștii au acces la secțiunea de „Online Education”, ce conține videoclipuri explicative care să îi ajute ulterior în aplicare. Totodată, absolvenții academiei noastre beneficiază de suport continuu (informații, tehnici, marketing, etc.), atât telefonic, cât și prin e-mail sau alte platforme.

Stiliștii Xtreme Lashes pot obține un real avantaj și datorită programelor de loialitate, printre care cel de retailing (revânzarea produselor de îngrijire și machiaj) și secțiunea de lash artiști în care persoanele interesate pot găsi stiliști certificați Xtreme chiar în orașul lor, ceea ce le oferă o mai mare expunere.
Te invităm și pe tine să fii parte a familiei Xtreme Lashes!

Recenzii

Fii prima care adaugă o recenzie!
Created with