EduWeb

Eduweb - o platformă românească de e-learning

Te poți întreba: ”Ce mă privește asta pe mine?” Dacă ești suficient de curios pentru a căuta răspunsul, parcurge acest articol.

Eduweb este o platformă de e-learning românească care a fost lansată în contextul în care:

  1. Piața românească conștientizează din ce în ce mai mult importanța conceptului de lifelong learning sau învățarea pe tot parcursul vieții. Ca urmare, faptul că un adult este implicat într-un proces de învățare formală sau informală nu mai reprezintă o excepție ci o regulă.

  2. Asistăm la un proces accelerat de digitalizare a societății și economiei mondiale și românești. În mod evident, nici învățarea sau formarea profesională nu fac excepție de la această tendință, relevant în acest sens fiind explozia de cursuri online, traininguri și workshopuri oferite de platforme educaționale online.

  3. Reducerea mobilității oamenilor datorită crizei de timp și a crizei sanitare generate de Covid 19. Noua realitate modelează semnificativ și probabil iremediabil comportamentul oamenilor, inclusiv cel de cumpărare.

  4. Conștientizarea de către managementul din România a necesității dezvoltării unor learning organizations (organizații a căror angajați sunt capabili să învețe în permanență ) în contextul economiei bazate pe cunoaștere și a schimbărilor dramatice care obligă organizațiile la adaptabilitate pentru supraviețuire.

  5. Cunoașterea reprezintă cea mai importantă resursă a secolului XXI atât pentru indivizi cât și pentru organizații.

Aceste realități ne-au determinat să dezvoltăm o platformă de cursuri online adaptată specificului românesc și care își bazează dezvoltarea pe următorii piloni:


1. Comunitate
. Investim în crearea unei comunități online de învățare în cadrul căreia cei care dețin know-how îl împărtășesc cu cei care doresc să-l dobândească. În această comunitate sunt integrate oferta de cunoaștere (firme de training și consultanță, persoane fizice care au competențe în anumite domenii) cu cererea (companii care doresc să-și trainuiască angajații, persoane fizice dornice să se specializeze, etc.).

2. Servicii integrate. Echipa de profesioniști Eduweb îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți transpune un curs offline într-unul online și pentru a-l vinde spre publicul său țintă. Vei beneficia de suportul unui instructional designer care te va ajuta: să-ţi structurezi cât mai bine cursul online, să concepi un curs interesant și interactiv pentru cursanți, să-ți fixezi și atingi obiectivele formării. După aceasta, specialiștii noștri vor trasnforma cursul tău sub formă de text într-unul sub forma unui mix între text, video și animație. După realizarea cursului acesta poate fi promovat și comercializat pe platforma Eduweb.

3. Simplitate. Aceasta va fi evidentă în ușurința cu care un lector poate să-și încarce un curs online pe platforma e-learning Eduweb și ușurința cu care îl va putea gestiona. Avem în vedere interacțiunea cu clienții cursului și urmărirea unor indicatori de performanță. Simplitatea se va regăsi și în ușurința cu care poți achiziționa cursuri online de pe platforma Eduweb.

4. Adaptabilitate la specificul românesc. Avem în vedere adaptareacursurilor de pe platformă atât la speficicul legislativ și instituțional din România acolo unde este cazul (curs online SSM) cât și la specificul economic care ține de psihologia pieței în cazul altora (prezentarea unor studii de caz, exemple de pe piața românească).

5. Diversitate. Avem în vedere dezvoltarea unei platforme de cursuri online în care să găsești aproape orice ai nevoie. Evident că ne vom atinge acest obiectiv în timp având în vedere și multitudinea de domenii de interes din societatea actuală.

Sunt trei motive pentru care ar trebui să-ți dorești să afli mai multe despre Eduweb: 

  • Bucuria de a face parte dintr-o comunitate în cadrul căreia share-uim cunoaștere.
  • Ieșirea din zona de confort prin transformarea cursului tău offline într-unul online.
  • Interesul de a valorifica o oportunitate de venit constantă.

Pentru a afla mai multe informații despre Eduweb, poți vizita pagina noastră web și cea de facebook, poţi să ne contactezi la 0771 579 050 sau la contact@eduweb.ro.

Eduweb – Smart teaching, Fun e-learning

Created with