EduWeb

Am nevoie de un LMS? 6 semne care spun că da

Dacă v-ați ocupat vreodată de lansarea unui program de formare a angajaților, știți că este o muncă grea. De la descoperirea lacunelor și abilităților clienților până la crearea unui program viabil care va provoca cele mai puține perturbări, antrenamentul la fața locului vă poate da bătăi de cap de la început până la sfârșit.

Pregătirea corporativă online este o modalitate mai flexibilă de formare a forței de muncă. Angajații se antrenează folosind dispozitive digitale în momentul și în locul dorit. Dacă v-ați uitat la pregătirea online, atunci cunoașteți termenul „Sistem de gestionare a învățării”. Dar s-ar putea să vă întrebați, ce este un LMS? Ce face exact? Și cum vor beneficia angajații mei? Am nevoie de un sistem de management al învățării pentru a oferi instruire?

Această postare va arunca lumină asupra definiției și beneficiilor unui LMS. Cel mai important, veți afla dacă un LMS este soluția potrivită pentru nevoile dvs. de pregătire.

Dacă v-ați ocupat vreodată de lansarea unui program de formare a angajaților, știți că este o muncă grea. De la descoperirea lacunelor și abilităților clienților până la crearea unui program viabil care va provoca cele mai puține perturbări, antrenamentul la fața locului vă poate da bătăi de cap de la început până la sfârșit.

Pregătirea corporativă online este o modalitate mai flexibilă de formare a forței de muncă. Angajații se antrenează folosind dispozitive digitale în momentul și în locul dorit. Dacă v-ați uitat la pregătirea online, atunci cunoașteți termenul „Sistem de gestionare a învățării”. Dar s-ar putea să vă întrebați, ce este un LMS? Ce face exact? Și cum vor beneficia angajații mei? Am nevoie de un sistem de management al învățării pentru a oferi instruire?

Această postare va arunca lumină asupra definiției și beneficiilor unui LMS. Cel mai important, veți afla dacă un LMS este soluția potrivită pentru nevoile dvs. de pregătire.

Deci, ce este un LMS?

Un sistem de management al învățării este un program software care vă permite să creați și să gestionați cursuri online. Într-un cadru de afaceri, cursurile online se traduc prin pregătire corporativă, care începe de la angajare până la pregătirea specifică locului de muncă.

Care este scopul unui LMS?

Scopul unui LMS este să vă păstrați conținutul cursului de pregătire organizat într-un singur loc. Practic, acest lucru înseamnă că reușiți să vă mențineți pregătirea în timp ce angajații au acces la o bază de cunoștințe online.

Un LMS vă permite, de asemenea, să vă creați și să actualizați cursurile cu o mai mare ușurință și să monitorizați impactul acestora asupra angajaților. Mai mult, automatizează procese precum atribuirea cursului sau gestionarea utilizatorilor.

De ce am nevoie de un LMS?

Un sistem de management al învățării este important în cazurile în care trebuie să furnizați instruire standardizată sau consecventă în mai multe locații. De exemplu o companie producătoare care trebuie să asigure respectarea reglementărilor specifice sau o afacere cu amănuntul cu mai multe sucursale.

De asemenea, aveți nevoie de un LMS atunci când ați decis să implementați instruire online, dar nu aveți resurse pentru a vă construi propria platformă de învățare de la zero. Sau pur și simplu nu doriți să riscați o eroare.

6 semne când compania dvs. are nevoie de un LMS

Necesitatea unui LMS este de obicei sinonimă cu nevoia de instruire online. Așadar, dacă vă întrebați „Am nevoie de un sistem de management al învățării?” Probabil că aveți deja senzația că metoda dvs. actuală de pregătire în ansamblu nu este cea mai potrivită.

Iată 6 semne care indică faptul că trebuie să utilizați pregătirea online – și că un LMS este cel mai bun instrument pentru această treabă.

1. Instruirea dvs. este peste tot

Iată câteva scenarii comune despre cum arată formarea fără LMS: videoclipuri și prezentări PowerPoint trimise personalului fără plan de urmărire sau evaluare. Seminarii de instruire improvizate care au loc adesea după ce a apărut deja o eroare, cum ar fi o încălcare a securității cibernetice sau o încălcare a conformității. Cursuri online aleatorii pe care le-ați considerat că angajații le vor găsi interesante sau utile și s-ar putea înscrie.

Un LMS pune capăt acestui haos ajutându-vă să vă structurați și să vă organizați conținutul în cursuri. Puteți crea chiar și o bibliotecă de resurse de microlearning, astfel încât angajații să poată revizui rapid conținutul cheie de instruire, după cum este necesar.

2. Angajații nu folosesc instruirea dvs.

Dacă pregătirea dvs. este caracterizată de inițiative neregulate și lipsă de organizare, angajații nu o vor lua în serios. Ați observat că majoritatea nu doresc să se alăture. Chiar și atunci când s-au înscris la un curs sau au participat la un seminar, feedback-ul nu a fost bun. Oamenii nu sunt implicați sau nu văd ulterior rezultate tangibile, de exemplu, o creștere a numărului de vânzări.

Cu un LMS bogat în caracteristici, cum ar fi EduWeb, puteți dezvolta cursuri interesante care să-i captiveze pe cursanți. Instruirea devine mai mult decât citirea documentelor plictisitoare și ședința pasivă prin seminarii.

Un LMS vă oferă opțiuni pentru creșterea interactivității prin scenarii și simulări de ramificare sau prin funcții de învățare socială, cum ar fi discuții și misiuni colaborative. Ședințele de ILT live prin videoconferință sunt, de asemenea, posibile dacă doriți să adoptați o abordare de învățare combinată. Nu este suficient de interesant? Un pic de recompensare cu puncte și insigne va motiva cursanții mai reticenți!

3. Trebuie să urmăriți pregătirea

Fără o procedură formală de pregătire în vigoare, nu veți ști dacă oamenii iau instruirea în serios sau nu. Nu știți ce părți nu înțeleg. Nu știți dacă este nivelul potrivit de dificultate sau dacă le plac resursele de învățare. Sincer, nu sunteți deloc sigur dacă cineva își amintește ceva.

Din fericire, un alt avantaj al utilizării unui LMS sunt instrumentele de evaluare și raportare disponibile. Pentru a evalua eficient progresul angajaților, includeți evaluări care depășesc testele tradiționale. Videoclipuri interactive, jocuri, scenarii de ramificare și simulări nu numai că testează cunoștințele angajaților, dar oferă și feedback instantaneu și probabil, sunt mai distractive.

În ceea ce privesc instrumentele de raportare, acestea vă vor oferi cunoștințe detaliate despre prezența, implicarea și ratele de finalizare. Adică, o perspectivă clară a ceea ce funcționează și ce nu funcționează, astfel încât să vă puteți îmbunătăți pregătirea.

4. Costurile dvs. de pregătire sunt în spirală

Instruirea tradițională funcționează pentru companii care constau doar dintr-o grămadă de oameni sau care nu au nevoie să-și instruiască forța de muncă în mod regulat. În orice alt scenariu, acesta poate deveni rapid ne-sustenabil și poate pune tensiune asupra finanțelor. Nu mai vorbim de faptul că nu puteți pune preț pe dificultățile prin care treceți pentru a organiza instruirea în clasă.

Instruirea LMS vă ajută să reduceți costurile de pregătire. De fapt, orice cheltuieli legate de cazare, călătorie și locație sunt eradicate. De asemenea, costurile legate de instructori sunt reduse semnificativ. Pentru companiile care sunt în continuă creștere sau pentru cele pentru care costurile de pregătire sunt prohibitive, un LMS elimină dilema unei alegerii între dezvoltarea angajaților și bunăstarea financiară.

5. Trebuie să instruiți o forță de muncă la distanță sau mobilă

Dacă sunteți într-un sector cu angajați mobili, cum ar fi comerțul cu amănuntul sau asistența medicală, știți că formarea la fața locului este adesea mai mult un inconvenient decât un avantaj. Chiar și dacă aveți un program care funcționează este greu, deoarece angajații mobili lucrează de obicei în schimburi.

Același lucru este valabil și pentru cei care lucrează de la distanță, care trebuie să-și sacrifice o zi de muncă (sau mai multe) pentru a participa la cursurile de pregătire. Presupunând, desigur, că sunt situate la o distanță rezonabilă de birourile dvs.

Nu există niciun motiv pentru a exclude de la cursurile de pregătire pe angajații mobili și la distanță, deoarece este incomod. Cu un LMS, cursurile dvs. de pregătire sunt disponibile pentru fiecare angajat, iar materialul de învățare este același pentru toată lumea. Doar asigurați-vă că dezvoltați un curs mobil pentru angajații care vor accesa cursul de pe dispozitivele mobile.

6. Trebuie să respectați standardele din industrie

Atunci când industria dvs. este guvernată de reglementări și proceduri stricte, cum ar fi asistența medicală sau producția, trebuie să vă asigurați conformitatea și standardizarea perfectă a instruirii.

Folosind un sistem de management al învățării, cum ar fi TalentLMS, puteți crea propriile cursuri de pregătire a conformității sau puteți cumpăra conținut gata de folosit. De asemenea, puteți vedea cine, cum și când a terminat un curs și aveți o înregistrare succintă la îndemână. Puteți utiliza asta, ca o dovadă că organizația dvs. este în conformitate cu toate reglementările din domeniu.

Beneficiile instruirii LMS

Investiția în cursurile de pregătire corporatistă online este imperativă pentru formarea unei forțe de muncă moderne și rapide. Avantajele instruirii LMS, în special, sunt evidente pentru toate aspectele L&D (Learning and Development).

De la metode de livrare atractive și eficiente (învățare combinată, microlearning, recompensare) până la evaluarea avansată a formării și opțiuni de urmărire, este ușor de observat că un LMS vă va facilita procesul de pregătire. Și, desigur, va face toate astea și multe altele, în același timp, reducând semnificativ costurile și timpul.

Pașii următori

Până acum, ar trebui să știți dacă aveți sau nu nevoie de un LMS. Întrebarea este, care tip este potrivit pentru dvs.? Pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună platformă, avem o listă de verificare LMS a criteriilor pe care trebuie să le căutați, precum și o listă cu companiile de software LMS de top din 2020. Și dacă aveți nevoie de ajutor pentru implementarea noului dvs. LMS, verificați cele mai bune practici pentru punerea în aplicare a unui LMS de succes.
Created with