Curs Online Stilizarea Sprancenelor - Neyes Brows

Stilizare de sprâncene inovatoare și profesională
îNSCRIE-TE ACUM!
Write your awesome label here.
LECTOR
Cursul este susținut de către stilista noastră din Oradea,
Patricia Perțe
Scopul cursurilor este să devii entuziasmat, motivat și să fii îndrăgostit de profesia aleasă! Neyes Brows® îți oferă tot sprijinul pentru acestea și pentru a deveni un profesionist adevărat.
Sprâncene definite, expresive, potrivite tipului și formei feței, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.
Dacă și tu iubești sprâncenele și dorești să-ți transformi pasiunea într-o sursă de venit sau vrei să aduci un plus de valoare serviciilor pe care le oferi, atunci acest curs NEYES Brows este ideal pentru tine. Învață cum să îți faci clientele să se simtă mai frumoase prin stilizarea sprâncenelor.
Te invit să parcurgem împreună cursul de stilizare de sprâncene al academiei NEYES Brows, ce cuprinde o serie de pași esențiali, alături de informații, sfaturi și trucuri ce te vor ajuta să te perfecționezi în această ramură a domeniului beauty.
De ce să alegi cursurile NEYES Brows? 

 pentru a oferi cele mai inovatoare tehnici şi produse;
 pentru a-ţi mări veniturile prin tratamentul NEYES Brows;
 pentru a oferi cele mai potrivite produse de îngrijire a sprâncenelor.

Cuprins Curs Online Stilizarea Sprancenelor - Neyes Brows

Academia NEYES BROWS
Stilizare profesională de sprâncene

NEYES BROWS ROMÂNIA

NEYES Brows este un brand german, conceput de Günter Krause în anul 2012 care și-a transformat pasiunea pentru sprâncene într-o adevărată poveste de succes. Dezvoltarea produselor și tehnicilor inovatoare care definesc brand-ul a constat în ani de zile de cercetare și muncă. Având o experiență anterioară de câțiva ani în conducerea și implementarea a Xtreme Lashes în Germania, a avut un impact semnificativ în dezvoltarea NEYES Brows.
Pe piața din România, NEYES Brows a fost introdus de către Kristina Horvat, trainer internațional și manager-ul francizelor Neyes Brows și Xtreme Lashes România. Având o experiență de peste 10 ani ca și maistru trainer și CEO, a instruit sute de profesioniști în domeniul extensiilor de gene, iar din 2016 a introdus în România cel mai modern, inovator și profesionist sistem de stilizare de sprâncene. Krisztina este o femeie hotărâtă și sinceră, un prezentator fantastic, un trainer sever și amuzant în același timp - este un exemplu oricărui trainer sau stilist.
NEYES este un sistem complex de formare a sprâncenelor, care oferă sprâncene perfecte, dar în același timp și naturale. Spre deosebire de tratamentele de sprâncene obișnuite, toți specialiștii NEYES Brows își alocă mai mult timp şi oferă mai multe tehnici şi servicii pentru a potrivi sprâncenele cu proporțiile feței, forma ochilor și nuanţa părului, individual, în funcție de fiecare persoană. Cu ajutorul produselor de salon poți forma sprâncene ideale, iar cu cele de îngrijire și a foliei de șablon personalizat, clienta le poate contura zilnic acasă.
Formarea unor sprâncene spectaculoase se poate realiza cu cea mai mare precizie cu ajutorul aparatului profesional cu ceară ORB și a vopselelor care oferă numeroase combinaţii, ambele fiind bazate pe un sistem de minimalizare a iritaţiei. Pe lângă folosirea produselor hipoalergenice NEYES Brows, se vor învăța și diferitele tehnici care fac posibilă stilizarea perfectă a sprâncenelor clienților. O mică parte din acest program de training include vopsirea individuală a sprâncenelor, specifică pentru fiecare tip de ochi și culoare de păr, oferirea formei ideale, aplicarea tehnicii orientale cu ață și epilarea conturului cu ceară. Toate acestea se vor învăța în cadrul cursurilor Neyes Brows.
Pe lângă acest curs online, organizăm și cursuri fizice. Acestea sunt dedicate atât începătorilor, cât şi profesioniştilor din domeniu și au loc în Oradea, Galați şi Bucureşti, fiind alcătuite dintr-o parte teoretică și una practică. Pentru a oferi tratamentul NEYES Brows la cea mai înaltă calitate este necesar kit-ul Neyes Brows. Datorită complexității kit-ului, amortizarea investiției în acest serviciu se va face într-un timp scurt, deoarece suplimentarea produselor nu va fi necesară o perioadă îndelungată de la achiziționarea lor.

Te aşteptăm la un curs de stilizare de sprâncene inovator, care revoluţionează serviciile oferite de tine în domeniul sprâncenelor!

Cursuri și webshop: www.neyes.ro
   0720-896-892

Recenzii

Fii prima care lasă o recenzie!
Creat cu