Cumpără acum

Curs perfecţionare make-up

Un curs practic pentru toți cei care vor să memoreze mult mai ușor și mai eficient
Write your awesome label here.
Prezentare

Cui se adresează acest curs?

Cursul se adresează celor care au finalizat un curs de inițiere în make-up și vor să-și perfecţioneze tehnica de lucru, dar și celor care doresc să înceapă un business în această activitate deoarece cursul este foarte explicit prezentat și sunt prezentate atât produsele cu care se lucrează, ustensilele de lucru, cât și fiecare etapă de machiaj în detaliu filmată.

Machiajul Wing Eyeliner

În prima lecție este prezentat machiajul Wing Eyeliner și un aspect bronzat al tenului.
Ce vei învața în această demonstrație:
Drag to resize
 Cum se folosesc pigmenții; tehnica de lucru folosită este eyeliner gel atât ca bază cât și detaliile realizării unei linii de tuș care poate avantaja orice formă de ochi.

 Ce produse folosim în machiajul ochilor pentru a obține un machiaj rezistent.

 Cum realizăm corect un machiaj și care sunt etapele pentru a obține un machiaj curat la final.

 Conturarea feței cu texturi cremoase care oferă o sculptare naturală fără a încarca tenul și este potrivit pentru orice sedință foto sau filmare.

Machiajul Smokeye Eyes

În a doua lecţie învăţăm machiajul smokeye eyes folosind pigmenţii.
Ce vei învața în această demonstrație:
Drag to resize
 Machiajul smokeye eyes – varianta cea mai simplă în care poţi realiza un smokeye cu pigmenţi spectaculoşi

 Estomparea machiajului până spre nuanţa pielii folosind farduri matte

 Estomparea bazei de eyeliner cât mai fin pentru a nu lăsa margini sau zone pătate în machiaj

Cuprins

Lector

Camelia Comsa

Despre mine

În urmă cu mai bine de 8 ani am început să mă pregătesc ca Make-up Artist și mi-a plăcut domeniul din prima zi de pregătire. Am continuat să îmi îmbunătățesc tehnica de lucru pregătindu-mă cu importanți profesioniști în domeniu: Renata Abdullaeva, Natalia Clima, Maria Lihacheva, Natasha Shpak, Felix Shtein, Denis Kartashev, Matilda Inozemtseva.

În 2013 am deschis propria școală de make-up acreditată ANC, unde sunt formator pentru cursurile de inițiere și perfecţionare în make-up.
M-am pregătit pentru stilizarea sprâncenelor şi vopsire cu henna cu Diana Borodina pentru care am organizat câteva masterclassuri. Domeniul beauty a prins tot mai mult avânt în România și mi-am dorit să mă dezvolt și pe partea de cosmetică, absolvind cursul profesional de cosmetică în 2018. Pentru cosmetică, de asemenea, am făcut câteva specializări și sunt formator pentru peelinguri chimice şi microneedling.

În 2019 am făcut prima pregătire pentru laminare gene 4 in 1 cu Corina Maleca - reprezentanta brandului My Lamination şi am continuat apoi să studiez produsele de laminare a brandului Inlei de care m-am “îndrăgostit”; este Brandul care în acest an a lansat pe piață o linie destinată special laminării sprâncenelor.

Din toamna 2020 sunt trainer și pentru cursurile de laminare gene și sprâncene, unde Inlei este Brandul cu care lucrez și le predau cursanților. Tot în toamna 2020 - am câștigat locul 2 la Concursul online Make-up & Brows Challenge pentru care am fost foarte încantată.

Pregătirea mea ca profesionist în domeniul beauty va continua permanent și voi căuta cele mai bune soluții pentru clientele mele. Voi preda cât mai complet posibil cursurile mele pentru toate specializările - îmi susțin toţi cursanții și după finalizarea cursurilor și voi dezvolta business-ul cât de mult se poate.

Recenzii

Fii prima care adaugă o recenzie!
Created with