Cumpără acum

Curs de învățare ușoară și eficientă

Un curs practic pentru toți cei care vor să memoreze mult mai ușor și mai eficient
Write your awesome label here.
Prezentare

Cursul de învățare ușoară și eficientă

se adresează tuturor elevilor de gimnaziu care au trecut în clasa a șaptea gimnazială, elevilor de liceu, studenților la facultățile cu profil uman (cum ar fi Științe Politice, Drept, Sociologie, Medicină, Biologie, etc.), tuturor celor care vor să memoreze mai ușor și mai eficient.

Vei învăța

Metode practice de abordare a diverselor texte necesare a fi învățate pentru examene, texte din domenii cum ar fi literatură, istorie, geografie, biologie, drept, etc.

 Cum să înțelegi complet și corect chiar și texte deosebit de dificile.
 Cum să memorezi mult mai repede și mai trainic tot felul de informații.
 Cum să îți organizezi eficient materialele pe care le ai de pregătit pentru examene.
 Cum să redai din memorie un discurs, fără să ai nevoie de un text scris pe care să îl ții în fața ta.
Drag to resize
Cursul se adresează tuturor elevilor de gimnaziu care au trecut în clasa a șaptea gimnazială, elevilor de liceu, studenților la facultățile cu profil uman (cum ar fi Științe Politice, Drept, Sociologie, Medicină, Biologie, etc.), tuturor celor care vor să memoreze mai ușor și mai eficient.

Nu vei învăța

 Cum să faci rapid calcule matematice.
 Cum să înveți matematică, fizică, chimie și alte științe exacte.
 Cum să memorezi rapid, după o singură citire.
 Cum să înveți fără niciun fel de efort.

Cursul este pentru tine dacă:

  Vrei să mergi fără nici cea mai mică emoție la toate examenele care îți cer să redai din memorie tot felul de informații.

  Vrei să ții discursuri lungi în fața multor oameni, fără să folosești o coală de hârtie de pe care să citești discursurile.

Cursul nu este pentru tine dacă:

  Ai o memorie așa de puternică, încât îți este de ajuns să citești o singură dată orice fel de texte sau informații, apoi să le poți reda din memorie, fără greșeală, pentru totdeauna.
Înscrie-te acum

Odată cumpărat cursul, vei avea:

  • Acces la 347 minute de material video și audio. Filmulețele sunt numerotate. Tu doar le vizionezi în ordine și acorzi maximă atenție tuturor explicațiilor video-audio.
  • Acces nelimitat la eventuale update-uri și completări ulterioare ale cursului

Cuprins

Lector

Prof. Claudiu Neacșu

CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ

Autoprezentare

Cred că toți oamenii și-ar dori să folosească pastila numită NZT, însă fără să sufere din cauza efectelor ei secundare.

Dacă nu ai văzut filmul „Limitless” („Fără limite”), îți spun acum pe scurt aici ideea cea mai importantă a lui.În filmul „Limitless” sunt prezentate efectele unui drog sintetic numit NZT. 

Dacă cineva înghite o pastilă NZT, timp de 12 ore are o memorie fenomenală (își amintește cu precizie microscopică orice fel de detaliu dorește, adică își amintește la milimetru tot ceea ce a citit, a văzut, a auzit, a simțit, a mirosit, a gustat sau a trăit în întreaga lui viață), are o inteligență la nivel de super-geniu, creativitate uriașă, capacitate de a rezolva ultra-rapid orice fel de probleme.
Altfel spus, cine înghite NZT poate memora ultra-accelerat și pentru totdeauna orice fel de informații, poate învăța fulgerător orice limbă străină, poate deveni instant un matematician strălucit, poate învăța și practica imediat întreaga știință medicală, poate rezolva pe loc orice fel de situații sau probleme, chiar și cele aparent imposibil de rezolvat. Mai pe scurt spus, chiar și un om foarte prost devine super-geniu după ce înghite o pastilă de NZT.
Însă acest efect durează 12 ore. Pentru continuarea lui timp de alte 12 ore, este necesară înghițirea altei pastile de NZT.
Aceasta este partea frumoasă a NZT-ului. Există și o parte foarte urâtă, la fel ca la oricare drog: efectele secundare. Cine devine victima efectelor secundare ale NZT-ului ajunge într-o stare de degradare fizică și psihică așa de rea, încât își dorește să nu fi consumat niciodată NZT. 

Desigur, NZT-ul nu există în realitate. Este doar imaginație și ideea foarte interesantă a unui film. 

Totuși, ideea din filmul „Limitless” are o bază științifică. În film, NZT-ul nu făcea altceva decât să accelereze formarea conexiunilor dintre neuronii din creier. În esență, cu cât neuronii realizează între ei conexiuni mai multe și în timp mai scurt, cu atât memoria și inteligența se măresc. NZT-ul NU creștea numărul de neuroni din creier, ci îi punea mult mai bine la treabă pe neuronii care deja existau în creier. 

Metoda din CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ se aseamănă cu NZT-ul din filmul „Limitless”. Desigur, efectele ei nu sunt exact ca cele ale NZT-ului. Însă în mod clar ea îi ajută pe cei care o folosesc. Și NU are efecte secundare neplăcute. 

Cei care vor utiliza CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ vor putea memora mult mai bine și mai ușor diverse texte pentru examene, vor putea înțelege perfect ceea ce învață și chiar își vor dezvolta creativitatea. 

Metoda din CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ m-a ajutat mai întâi pe mine. 

Am absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative a Universităţii „Petre Andrei” din Iași, în anul 2004. În timpul facultății am conceput METODA CELOR CINCI COSTUME. 

Iată ce am reușit să fac prin aplicarea acestei metode:
– Nu am avut nicio restanță, în niciun an de studii.
– La examene mergeam cu mâinile în buzunare, fără fițuici, fără cursuri sau foi pe care să-mi arunc ochii. Nu am copiat niciodată. 

Toată materia pentru examene am memorat-o, iar la examene am redat-o numai din memorie. 

CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ te ajută să memorezi mult mai ușor, cu efort mult mai mic. 

Eu nu am deloc o memorie bună. Dacă nu aș fi folosit metoda din CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ, cred că rezultatele mele la examene ar fi fost mult mai slabe. Altfel spus, fără metoda din CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ eu aș fi neputincios în ceea ce privește memorarea a tot felul de texte pentru examene. Aș fi exact ca super-geniul care, după ce nu mai înghite pastila NZT, devine imediat un om obișnuit. 

De fapt, metoda din CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ este un truc asemănător cu dopajul unor sportivi, cu diferența că nu folosește niciun fel de substanțe CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ te ajută să reușești să faci ceea ce, în mod normal, nu ai reuși niciodată. 

Da, eu recunosc acum că, din momentul în care am aplicat metoda din CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ, am „trișat” la toate examenele, adică i-am convins pe examinatori că am o memorie excelentă, când, de fapt, memoria mea este foarte slabă. 

Evident, examinatorii nu puteau să își dea seama ce fel de truc folosesc eu. Ei doar vedeau că reușesc să extrag din creierul meu toate informațiile, fără să apelez deloc la fițuici, fără să copiez de nicăieri și de la nimeni. Toată materia pentru examene se afla acolo, în creierul meu. 

Și asta îi interesa pe examinatori, nu-i așa? Ce mai contează ce trucuri de memorare folosești, atâta vreme cât examinatorii sunt mulțumiți să constate că tu reușești să redai numai din memorie materialul învățat? 

Metoda din CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ m-a ajutat să-mi dezvolt și creativitatea, nu doar capacitatea de învățare. Folosind această metodă, mi-a fost foarte ușor să câștig, de exemplu, primul concurs de eseuri pe care l-a organizat Revista Culturală Leviathan. De asemenea, creativitatea este instrumentul meu de bază atunci când scriu romane. 

Am reușit să public mai multe romane de ficțiune, iar folosirea într-un anume mod a creierului mă ajută extrem de mult să obțin rezultate bune în munca de creație. 

Tu poți să folosești cu succes CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ. Chiar dacă nu stai bine cu memoria, CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ îți va mări subit capacitatea de învățare și îți va dezvolta o serie de abilități intelectuale. 
Și hai să te convingi chiar acum, printr-un scurt experiment. 
Privește cu atenție, timp de numai cinci secunde, cele trei rânduri de mai jos:
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
A A A
CCCCccccccccccCCCCCCCCCcccCCCCCccccCCCCCCCCCcccccc 

După ce au trecut cele cinci secunde, nu te mai uita la cele trei rânduri de mai sus și răspunde repede la aceste întrebări:
Pe al câtelea rând se află litera B?
Pe al câtelea rând se află litera A?
Pe al câtelea rând se află litera C?
Pe al câtelea rând se află litere mici și mari? 

Eu sunt sigur că ai știut să răspunzi perfect la cele patru întrebări. La fel vei ști să răspunzi și mâine, chiar dacă până atunci nu te mai uiți deloc la cele trei rânduri. La fel vei ști să răspunzi și după multe zile. 

Ei bine, imaginează-ți că, după ce parcurgi CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ și aplici metoda prezentată în el, te vei descurca la examene la fel de bine cum te-ai descurcat cu cele patru întrebări de mai sus. De ce se va întâmpla așa? E simplu. Prin CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ, creierul tău funcționează la un nivel mult superior, așa cum ar trebui să funcționeze, de fapt. 

CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ îi ajută pe elevi și studenți (de fapt, pe toți cei care au de susținut tot felul de examene) să privească într-un mod cu totul diferit activitatea de învățare. 

Părinții pot folosi împreună cu copiii lor CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ, asistându-i pas cu pas în fiecare exercițiu prezentat în curs. 

Antrenamentul din CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ pornește de la texte foarte mici și foarte ușoare, apoi trece gradat la texte din ce în ce mai mari și mai complexe. 

De asemenea, CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ îi ajută și pe profesori, în sensul că schimbă complet percepția elevilor și a studenților în ceea ce privește învățarea. Toți profesorii s-ar bucura să știe că elevii și studenții lor au găsit o cale prin care să asimileze mai ușor, mai plăcut și mai temeinic informațiile, nu-i așa? 

Vrei să memorezi mai repede, mai eficient și mai trainic?
Vrei să înțelegi mult mai ușor și mai profund ceea ce înveți?
Vrei să îți dezvolți creativitatea? 

Folosește cu entuziasm CURSUL DE ÎNVĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ! 

Vei observa IMEDIAT cum obții REZULTATE mult mai bune!

Recenzii

La recomandarea unui prieten am ales să fac cursul de învățare ușoară și eficientă, curs pe care domnul Claudiu Neacșu l-a creat. Importantă la acest curs este calitatea, pentru că este important nu doar ceea ce înveți, ci mai ales modul prin care îți sunt prezentate acele metode pentru a învăța cât mai ușor și eficient. Recomand cu încredere acest curs elevilor, studenților și celor care doresc să învețe metode noi de învățare ușoară și fără prea multă bătaie de cap. Vă asigur că tot ceea ce scrie autorul în descrierea cursului veți găsi în lecțiile din curs explicate pe înțelesul tuturor. - orantes
Created with