Buchet Garden Style - Curs design floral

Înscrie-te acum!
Write your awesome label here.
Lectorul Cosmo Beauty School

Fiviya Vlad

Împreuna cu Cosmo Beauty School doresc să contribui la formarea şi educarea tuturor celor care doresc să înceapă o afacere în designul floral sau care doresc să îşi aprofundeze cunoştințele în floristică.

Conținutul Cursului

Cine este 

Fiviya Vlad?

Mă consider o persoană echilibrată, integră, creativă. Îmi place natura, să creez şi să petrec timp cu familia. Cea mai mare dorință e să am o viața liniştită, împlinită şi cu semnificație. Îmbrățişez meseria de florist din anul 2012, iar pe parcursul anilor am încercat să învăț tainele şi legile floristicii. Datorită studiilor de licență şi master în Arte Vizuale, a fost foarte uşor să îmbin tehnicile, cunoştințele acumulate de-a lungul anilor de studii cu domeniul floral. Din aceste cunoştințe, s-a nascut designul floral, pe care îl practic în prezent într-un atelier propriu. 

Experiență profesională

2016 - prezent: Designer Florist, Atelier personal de creație, decor pentru evenimente, corporate, decor de vitrina

Educație şi formare

2008 - 2010: Licențiat în arte vizuale, Arte plastice, decorative şi design, Univesitatea Oradea, Facultatea de Arte Vizuale

2010 - 2012: Master, Arte plastice, decorative şi design – Sculptură şi ambient, Univesitatea Oradea, Facultatea de Arte Vizuale

2013: Curs de calificare profesională Florar-Decorator, SC Comargo SRL, Oradea

2017: Wedding Seminar, Filomena Flower School, Cluj

2017: Formator, Profesional Academy, Oradea

2018 - 2019: Curs de calificare profesională Decorator-Florar, Professional Academy, Oradea

2018 - 2019: Participant, Festivalul Florilor, Timişoara

2019: Locul III, Cupa României de Artă Florală, Cluj

2020: Locul II, Concurs Compoziție florală dedicată unui florist

2020: Locul III, Concurs "Înapoi spre viitor"

Cosmo Beauty School este o școală acreditată în domeniul beauty, din 2011. Diplome recunoscute în țară și EU.
Deşi v-aţi aştepta să spunem că diplomele şi acreditările sunt primul criteriu de alegere a unei şcoli, considerăm că, deşi acest aspect este foarte important, criteriul cu adevărat important este legat de oameni, de PROFESIONALISMUL TRAINERILOR.
Credem că nu poţi deveni profesionist de succes doar învăţând de la oameni care ei înşişi AU SUCCES. Trainerii care nu mai lucreaza în domeniul pe care îl predau, nu participă constant la seminarii prin care ei înşişi să se perfecţioneze sau nu au succes NU POT furniza altora o bază solidă pentru începerea carierei şi nici NU POT oferi startul unei cariere de succes.

Recenzii

Fii prima care scrie o recenzie!
Created with